Obavijesti

Sport

Komentari 19

Kranjčar i Olić rušili Bugarsku, izgubili smo samo jedanput...

Kranjčar i Olić rušili Bugarsku, izgubili smo samo jedanput...
1

Otto Barić, Cico Kranjčar i Niko Kovač slavili su protiv Bugara na klupi Hrvatske. Odigrali smo šest utakmica i tek jednom izgubili, u listopadu 2002. godine s 2-0...

VIDEO

Imali smo odlične igrače i mogli smo parirati Hrvatskoj. No to su bila druga vremena, rekao je Krasimir Balakov koji je bio kapetan Bugarske u jedinoj pobjedi protiv Hrvatske u povijesti.

Balakov je vodio Bugare do slavlja 2-0 u Sofiji u listopadu 2002. godine u kvalifikacijama za Euro 2004. godine. Bugarska je imala strašnu reprezentaciju. Berbatov, Balakov, Martin i Stilian Petrov...

Ivajlo Petev značajno je pomladio reprezentaciju i Hrvatska je veliki favorit u subotnjoj utakmici na praznom Maksimiru. Dosad smo protiv Bugarske odigrali šest utakmica, od toga je jedna bila prijateljska.

Hrvatska je slavila tri puta, ta prijateljska 2002. završila je 0-0, a već spomenuta pobjeda Bugarske prije 13 godina jedino je njihovo slavlje protiv "kockastih".

12. veljače 2002.: Hrvatska - Bugarska 0-0

Prijateljska utakmica na Kantridi završila je s miroljubljivih 0-0. Mirko Jozić bio je na klupi Hrvatske, a na riječkom stadionu okupilo se 7000 ljudi.

12. listopada 2002.: Bugarska - Hrvatska 2-0

Jedina bugarska pobjeda protiv Hrvatske. Bugari su u Sofiji u kvalifikacijama za Euro 2004. godine slavili 2-0 golovima Stiliana Petrova i Berbatova. Na stadionu Vasil Levski bilo je 37,500 navijača. Hrvatsku je vodio Otto Barić.

VIDEO

11. listopada 2003.: Hrvatska - Bugarska 1-0

Uzvratili smo Bugarima u listopadu 2003. godine. Hrvatska je slavila na Maksimiru pred 31.000 ljudi 1-0 golom Ivice Olića. Otto Barić uzvratio je Markovu za poraz u Sofiji u kvalifikacijama za Euro 2004.

VIDEO

9. listopada 2004.: Hrvatska - Bugarska 2-2

Ponovno listopad, ponovno Maksimir i ponovno preko 30.000 navijača. Bila su to neka druga vremena. Hrvatska je u kvalifikacijama za SP 2006. odigrala s Bugarskom 1-1 u Zagrebu. Srna je zabio oba gola za 2-0 vodstvo, ali Petrov i Berbatov zabili su za bod. Hrvatsku je vodio Cico Kranjčar.

VIDEO

4. lipnja 2005.: Bugarska - Hrvatska 1-3

Hrvatska je razbila Bugarsku na stadionu Vasil Levski pred 35.000 navijača u kvalifikacijama za SP. Babić, Tudor i Niko Kranjčar zabili su za 3-1 pobjedu. Martin Petrov zabio je za Bugarsku. Cico Kranjčar bio je izbornik.

VIDEO

10. listopada 2014.: Bugarska - Hrvatska 0-1

Hrvatska je lani slavila na stadionu Vasil Levski 1-0. Bodurov je zabio autogol za tri boda. Niko Kovač bio je izbornik, a na stadionu je bilo gotovo 30.000 ljudi.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija