Obavijesti

Sport

Komentari 135

Portugal izgubio od Albanije, Njemačka bolja od Škotske...

Portugal izgubio od Albanije, Njemačka bolja od Škotske...
10

Iako bez Crisitana Ronalda, Portugal je s Pepeom, Moutinhom, Coentraom i Nanijem uspio kod kuće izgubiti od Albanije 0-1 na startu kvalifikacija za EP 2016.

VIDEO

Svjetsko prvenstvo u Brazilu već je svima 'lanjski snijeg', a europske momčadi već su krenule i u novi kvalifikacijski ciklus. Odigrane su prve utakmice u borbi za plasman na Europsko prvenstvo 2016. u Francuskoj

Portugal je po 'dobrom starom običaju' ponovno izrazito loše krenuo u kvalifikacije. Domaći navijači ponovno su prisustvovali velikom razočaranju jer su njihovi ljubimci u svojoj prvoj utakmici skupine I na domaćem terenu izgubili od Albanije 0-1. Jedini gol na utakmici zabio je Balaj u 52. minuti susreta, a iako su domaćini pokušavali i imali nekoliko dobrih prilika, rezultat se nije mijenjao. Iako bez Cristiana Ronalda, Portugal je s Pepeom, Moutinhom, Nanijem i Coentraom u momčadi bio izraziti favorit, no još je jednom razočarao. 

Njemačka je u svom prvom nastupu u skupini D svladala Škotsku 2-1. Svjetski su prvaci na prepunom Signal-Iduna Parku poveli golom Thomasa Müllera u 18. minuti. Izjednačenje je Škotima nakon odlične kontre donio Anya u 66., no samo četiri minute kasnije ponovno je spretan bio Müller za slavlje 'elfa'. 

Rumunjska je u skupini F slavila 1-0 na gostovanju u Grčkoj, a jedini gol zabio je igrač Getafea, Marica u desetoj minuti iz penala. 

Svoj prvi i povijesni nastup u kvalifikacijama za jedno veliko natjecanje ostvario je i Gibraltar, no rezultat njihovim navijačima zasigurno neće ostati u lijepom pamćenju. Poljska je kao gost slavila visokim rezultatom 7-0, a čak četiri gola zabio je novi napadač Bayerna, Robert Lewandowski. Kamil Grosicki zabio je dva, a Lukasz Szukala jedan gol za odličan start Poljaka u skupini D

Finska je u skupini F teže nego što se to očekivalo slavila na Farskim Otocima 3-1. Poveli su domaćini u 41. minuti golom Holsta, a Riku Riski je prvo zabio u 53. za izjednačenje, a onda i u 78. za vodstvo Finaca. U 82. minuti Eremenko je pogodio za konačnih 3-1. 

Remi Srba i Francuza u Beogradu

Srbija i Francuska odigrali su na stadionu Partizana prijateljsku utakmicu koja je završila rezultatom 1-1. Poveli su gosti u 13. minuti golom Pogbe, a za izjednačenje domaćina koje je vodio novi izbornik, Nizozemac Dick Advocaat, zabio je Kolarov u 80. minuti susreta. 

Ranije odigrani susreti

U skupini I Danska je u Kopenhagenu svladala Armeniju 2-1, no nije imala niti malo lagan posao. Gosti su poveli u 50. minuti preko Mkhitaryana, a Dancima prvo izjednačenje donosi Hojberg u 65., a zatim Kahlenberg u 80. minuti susreta zabija za pobjedu. 

Irska je u skupini D teško stigla do pobjede u Gruziji. Na stadionu u Tbilisiju poveli su gosti u 24. minuti preko McGeadyja, a izjednačili su domaćini preko Okriashvilija u 38. minuti. U zadnjim trenucima susreta ponovno je McGeady precizan za slavlje irske reprezentacije. 

Sjeverna Irska je u skupini F s istim rezultatom slavila u Mađarskoj. Domaćini su poveli u 75. minuti preko Priskina, a za preokret gostiju zabili su McGinn u 81. te Lafferty u 88. minuti utakmice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom