Obavijesti

Sport

Komentari 90

Legenda Stare dame: Mandžo ima ono što treba Juventusu...

Legenda Stare dame: Mandžo ima ono što treba Juventusu...
5

Hrvat je drugačiji igrač od Teveza. Ali on je napadač koji je navikao zabijati golove i to je ono što Juventusu treba, rekao je Juventusov bivši napadač Pietro Anastasi

VIDEO

Pietro Anastasi danas ima 67 godina. U najboljim igračkim godinama smatrali su ga jednim od najboljih talijanskih napadača u svojoj generaciji. Anastasi je osam godina igrao za Juventus, zabio je preko 80 golova, a sa Starom damom osvojio je tri naslova prvaka i talijanski kup. 

Anastasi je prokomentirao Mandžukićev transfer u Juventus, koji je prema svim talijanskim i španjolskim medijima, gotova stvar. Mandžo bi u ponedjeljak trebao obaviti liječnički pregled i potpisati za Juve. 

Atletico će dobiti 15 milijuna eura i dodatna tri milijuna kroz bonuse, a hrvatski napadač zarađivat će oko tri i pol milijuna eura godišnje.

- Hrvat je drugačiji igrač od Teveza. Ali on je napadač koji je navikao zabijati golove i to je ono što Juventusu treba - rekao je Anastasi i dodao:

- Mandžukić je pravi napadač. Igrao je za najveće klubove u Europi i mislim da ima ono što je potrebno da zamijeni Teveza. Edinson Cavani je također dobra opcija, ali ja sam kao navijač sretan što dolazi Mandžukić. 

Hrvatski reprezentativac će, ako sve prođe kako treba, sljedeće sezone predvoditi Juventusov napad.

- Allegri zna kako izvući najbolje od svog napadača. Dokazao je to ove sezone i to će napraviti i s Mandžukićem - dodao je legendarni napadač Juventusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 90

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović