Obavijesti

Sport

Komentari 34

Leicester predstavio Andreja: Ovo je potpuno drugačiji svijet

Leicester predstavio Andreja: Ovo je potpuno drugačiji svijet
2

Posebna premijerligaška komisija odobrila je Andreju Kramariću radnu dozvolu za igranje u Leicesteru, a hrvatski napadač izjavio kako je presretan u novoj sredini...

VIDEO

Ono o čemu se posljednjih dana nagađalo kao gotova stvar u petak je dobilo i službenu potvrdu. Andrej Kramarić dobio je radnu dozvolu za nastup u novom klubu Leicester Cityju, pa za "lisice" može zaigrati već sutra kada dočekuju Stoke City u 22. kolu Premiershipa (16 sati).

- Osjećam se jako lijepo, zadovoljstvo je što sam ovdje i nadam se da ću dati maksimum. Stadion je predivan, a uvjeti za trening odlični. Ovo je potpuno drugačiji svijet u odnosu na Hrvatsku. Moji prvi dojmovi jako su dobri - rekao je Kramarić za službene stranice "lisica".

Facebook/Leicester City Football Club

Mladi hrvatski reprezentativni napadač od ponedjeljka trenira u Engleskoj i stekao je odlične dojmove o novoj sredini.

- Ljudi koje sam ovdje dosad sretao žive za nogomet. Stvarno mislim da ću uživati ovdje. Jako sam uzbuđen i dat ću sve od sebe kako bih pokazao navijačima tko sam, pokušat ću zabijati - dodao je Krama i otkrio zašto je izabrao baš Leicester.

- Mislim da je to najbolji potez za moju karijeru. Leicester je najbolji klub za mene, sviđa mi se kako igra, sviđaju mi se igrači, sviđa mi se stadion i sve ovdje. Želio bih zahvaliti treneru, trebam igrati najbolje kako sam igrao u Hrvatskoj i u reprezentaciji i trebat će mi malo vremena da dođem u formu jer nisam trenirao 20 dana. No nadam se da ću se brzo pripremiti za utakmice.

Pearson: "Kramarić će nam doprinijeti kvalitetom"

Riječi hvale za drugo pojačanje u siječanjskom prijelaznom roku, nakon dovođenja golmana Marka Schwarzera iz Chelseaja, imao je i trener Nigel Pearson.

- Gledali smo Andreja dugo vremena i znali smo da dovodimo igrača koji bi engleskom nogometu mogao doprinijeti visokom kvalitetom, Oduševljen sam što su relevantne vlasti vidjele situaciju na isti način. Iznimno je talentiran mladi nogometaš i oduševljen sam što smo mogli dovršiti njegovo dovođenje. Potencijalno je vrlo važan dodatak našoj momčadi - rekao je šef klupe Leicester Cityja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...