Obavijesti

Sport

Komentari 64

Letjeli pa ih prizemljili: Hajduk je čarterom otišao po porciju

Letjeli pa ih prizemljili: Hajduk je čarterom  otišao po porciju
1

Hajdukove pričuve letjele su do Pule da se ne bi umarale za norveški Stromgodset u četvrtak, pa dobili ‘po ušima’. Jednako tako su odletjeli u Osijek u Tudorovoj eri

VIDEO

Pametni uče iz tuđih grešaka, oni drugi iz svojih, kaže poslovica. A Hajduk ni iz tuđih, ni iz svojih. Opet su “bijeli” odmarali momčad uoči važnog europskog ogleda, opet su na put čarterom poslali pričuve. I opet su inkasirali porciju - prošle godine od Osijeka, ove od Istre.

Lani je Igor Tudor tražio od uprave da mu za put u Osijek osiguraju čarter let kako mu se momčad u srcu turističke sezone, uoči važnog uzvrata s Dnjiprom, ne bi “truckala” autobusom do Osijeka i natrag. Izašli su mu u susret, no Tudor je na njihov užas u Osijek poveo pričuve te praktično bez ispaljenog metka izgubio 2-0.

- Zadovoljan sam igrom, ne i rezultatom - kazao je Tudor i začudio apsolutno sve koji su gledali utakmicu.

Slično je bilo i prošli vikend. Burić je tražio i dobio od uprave čarter za Pulu, jer njegovu momčad već u četvrtak čeka prva utakmica 3. pretkola EL-a sa Stromsgodsetom. Za razliku od Tudora, Burić je najavio da će odmoriti neke igrače, no to ga ne amnestira od odgovornosti za sramotu u Puli, u kojoj su njegovim pričuvama Pamićevi igrači očitali lekciju i deklasirali ih s visokih i uvjerljivih 4-1.

- Bila je ovo žalosna večer za nas, nadam se da će već u četvrtak biti bolje - kazao je Burić, nezadovoljan i igrom i rezultatom, vjerojatno i angažmanom pričuva, igrača koji smatraju da moraju igrati, ali to ničim ne pokazuju na terenu.

Sva sreća da navijači Hajduka nisu zlopamtila. Naime, protiv Dnjipra je Poljudu bio krcat, pa će valjda biti i u četvrtak, protiv Stromsgodseta. Ako ni zbog čega drugoga, onda zbog činjenica da Hajduk puno bolje igra kući nego u gostima.

A da ne pomažu ni kazne, svjedoči primjer iz srpnja 2009., kada je tadašnji predsjednik Mate Peroš dozvolio treneru Anti Miši da momčad u Osijek povede avionom preko Zagreba kako se ne bi umarali uoči gostovanja u Žilini. No nakon mlitavog izdanja u Osijeku, Peroš je poludio.

- Sjedajte u autobus i odmah se vraćajte direktno u Split, nema spavanja u Zagrebu ni povratka avionom - naredio je Peroš.

Nakon povoljnih 1-1 u Slovačkoj činilo se kako je Peroševa kazna upalila, no igrači su ipak sve uprskali porazom u Splitu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao