Obavijesti

Sport

Komentari 110

Liverpool juri prema naslovu: Sterling donio 11. slavlje u nizu

Liverpool juri prema naslovu: Sterling donio 11. slavlje u nizu
9

Nogometaši Liverpoola na korak su do naslova prvaka Engleske. Danas su pobijedili na gostovanju kod Norwich Cityja 3-2 i do kraja ih sada čekaju samo tri utakmice

VIDEO

Zaboravite Manchester City, pred nama je Norwich , rekao je u suzama Steven Gerrard nakon velike pobjede protiv Cityja (3-2) prije tjedan dana. Došao je i taj Norwich, a suigrači su očito doslovno shvatili svog kapetana i s Carrow Roada se vratili s identičnih 3-2 .

Utakmicu 35. kola Premiershipa 'redsi' su usmjerili na svoju stranu već nakon 11 minuta igre. Najprije je u četvrtoj minuti čudesnim golom s 20-ak metara Sterling doveo goste u vodstvo. Samo sedam minuta kasnije danas fantastični Sterling prolazi po lijevoj strani i daje savršenu loptu na deset metara za najboljeg strijelca lige Luisa Suareza i domaćin je već na koljenima. Barem se tako činilo.

U drugom poluvremenu Norwich je strašno pritisnuo vodeću momčad lige što se isplatilo u 54. minuti kada Hooper zabija za smanjenje prednosti 'redsa' na 2-1. Liverpool se nakon toga ponovno budi i kreće po novi gol. To se i dogodilo u 62. minuti kada brzonogi Raheem Sterling krade jednu loptu na sredini terena, ulazi u kazneni prostor i pokušava 'podvaliti' za Suareza. Njegova lopta odbija se od veznjaka Norwicha Johnsona i u neuhvatljivom luku odlazi iza leđa golmana Ruddyja.

VIDEO

A onda opet Norwich koji je u posljednjih 15 minuta na velike muke stavio 'redse'. Snodgrass je zabio glavom za 3-2 u 77. minuti i na igračima Liverpoola se vidjelo da jedva čekaju kraj utakmice. Teško su disali i pred Mignoletovim golom nizala se prilika za prilikom domaćih nogometaša. No do kraja su 'redsi' teškom mukom uspjeli zadržati minimalnu prednost i pobijediti Norwich kojeg čeka borba za opstanak u posljednja tri kola.

Ne znaju za poraz u Premiershipu ove godine

Pobjeda protiv Norwicha 11. je prvenstvena u nizu za igrače Brendana Rodgersa . Posljednji put Liverpool nije osvojio tri boda 2. veljače kada je na gostovanju kod West Bromwicha odigrao 1-1. Još dojmljivije zvuči podatak da su posljednji put u Premiershipu izgubili 29. prosinca prošle godine na gostovanju kod Chelseaja.

Liverpool tri kola prije kraja ima pet bodova ispred Chelseaja te devet ispred Cityja koji ima i dvije utakmice manje. U sljedećem kolu na Anfield dolazi Chelsea i pobijede li Mourinhovu momčad i matematički će ih izbaciti iz igre za naslov prvaka. U posljednja dva kola Liverpool igra kod Crystal Palacea te kod kuće protiv Newcastlea .

  • Premiership: Norwich - Liverpool 2-3 (Hooper 54', Snodgrass 77'/Sterling 4', 62', Suarez 11')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Parižani gađali stative i prečke, a Borussia zabila i tako prošla u svoje treće finale Lige prvaka!
PSG - BORUSSIA 0-1

Parižani gađali stative i prečke, a Borussia zabila i tako prošla u svoje treće finale Lige prvaka!

Parižani su u prvom poluvremenu 'pleli mrežu', ali nisu uspjeli zabiti gol te ih je za to stigla kazna u nastavku. Probudili su se domaći nogometaši i napadali, ali sve su lopte završile na okviru, a ne u mreži