Obavijesti

Sport

Komentari 46

Liverpool pobijedio Swansea u uspavanci, Arsenal remizirao

Liverpool pobijedio Swansea u uspavanci, Arsenal remizirao
8

Momčad Jurgena Kloppa pobijedila je Swansea na Anfieldu 1-0, a Arsenal je remizirao s Norwichem u gostima 1-1. Alexis Sanchez igru je napustio zbog ozljede

VIDEO

Liverpool je u sklopu 14. kola engleske Premier lige dočekao velški Swansea na Anfieldu. U "uspavanci na Anfieldu" slavio je domaćin, a utakmicu su obilježila dva povratka ozlijeđenih igrača - kapetana Jordana Hendersona i sklonog ozljedama Daniela Sturridgea .

Momčad Garyja Monka je nakon osvajanja rekordnih bodova prošle sezone loše ušla u ovosezonsko prvenstvo i nikako ne može pronaći pravu formu. S druge strane, Liverpool je dao otkaz Brendanu Rodgersu i zaposlio Jurgena Kloppa , koji je koliko toliko uspio prodrmati 'redse'.

Povratak Hendersona i Sturridgea

'Redsi' jesu bili bolji i zasluženo su pobijedili, ali očekivali smo više od ove utakmice. Liverpool je dominirao u posjedu, vezao dodavanja i pokušavao nešto prema naprijed, ali sve je to bilo jalovo. Da nije bilo penala u 62. minuti , utakmica bi završila onako kakva je i bila: 0-0. Inače, bio je ovo 135. penal za Liverpool u povijesti Premier lige. Niti jedan klub nije imao toliko penala. Za pobjedu i važna tri boda zabio je James Milner , dokapetan Liverpoola, a ubrzo je kapetansku traku morao predati. Nakon dva mjeseca izbivanja na teren se vratio Jordan Henderson , a navijači Liverpoola će utakmicu pamtiti i po, tko zna kojem, povratku na teren napadača Daniela Sturridgea . Novo višestruko veselje za Kloppa i navijače Liverpoola. Dejan Lovren je odigrao cijelu utakmicu danas i bio je izvrstan.

VIDEO

Arsenal prosuo bodove kod Norwicha

Čini se da Mesut Ozil igra sezonu života. Mogli bismo to reći i za dane u Real Madridu, sjajne asistencije Cristianu Ronaldu kojeg je mogao i žmirećki pronaći. Ali unatoč odličnim utakmicama u Realu, ipak bismo utvrdili da Ozil igra sezonu života u Arsenalu. Glavni je pokretač 'topnika' (uz Alexisa Sancheza ), razigravač, zabija, vodi svoju momčad... No ne može njemački reprezentativac sve sam. Sami podatak da je Ozil bio uključen u 13 golova u zadnjih 12 utakmica kada je igrao (u Premiershipu) govori sam za sebe. A da ne spominjemo da ima 11 asistencija u PL-u ove sezone, pet više od drugog Davida Silve, koji je ozlijeđen već neko vrijeme.

Dobar početak pa ozljeda Sancheza

Sve je dobro krenulo za momčad Arsenea Wengera , osim ozljede Koscielnog, kojeg je zamijenio Gabriel u 11. minuti. Alexis Sanchez je poslao odličnu loptu u prostor prema Ozilu u 30. minuti, koji smireno matira Ruddyja . Do kraja poluvremena za Norwich je izjednačio Grabban na asistenciju Bradyja. U nastavku utakmice bilo je prilika i s jedne i s druge strane, ali niti jedna momčad u 45 minuta (plus sučeva nadoknada) nije uspjela uputiti udarac u okvir gola. Završilo je 1-1, a Arsenal je propustio pomaknuti se na drugo mjesto iza Manchester Cityja.

U 60. minuti utakmice igru je morao napustiti Alexis Sanchez . Izgleda da je u pitanju ozljeda zadnje lože, a ne zna se još točno koliko Sancheza neće biti na terenu.

VIDEO

Rezultati 14. kola engleske Premier lige:

  • Tottenham  - Chelsea 0-0
  • West Ham - WBA 1-1
  • Liverpool - Swansea 1-0
  • Norwich - Arsenal 1-1

Detaljnu satistiku s utakmice Livepool - Swansea pogledajte na portalu Goal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica