Obavijesti

Sport

Komentari 80

Louis van Gaal pred otkazom, Mourinho već obećao naslov...

Louis van Gaal pred otkazom, Mourinho već obećao naslov...
3

Louis van Gaal je na pragu otkaza, pišu gotovo svi engleski mediji. Unitedov poraz od Southamptona mogao bi presuditi Nizozemcu na čije mjesto stiže - Mourinho?

VIDEO

Čovjek koji je izmislio lijek za nesanicu odlazi s klupe Manchester Uniteda. Louis van Gaal je na pragu otkaza, pišu engleski mediji. 

Nizozemac za kojeg kažu da mu je igra njegove momčadi toliko napeta da ljudi često odmore oko, mogao bi dobiti otkaz nakon posljednjeg kiksa u Premiershipu.

Van Gaal je otkazao nedjeljni trening i otišao je u Nizozemsku kćeri na rođendan. Unitedovi igrači u ponedjeljak su trenirali pod vodstvom Ryana Giggsa.

Manchester United izgubio je kod kuće od Southamptona i to bi mogao biti okidač za Van Gaalov otkaz. Navijači pritišću upravu da otpusti Nizozemca, a prema pisanju Daily Maila, tome su se pridružili i igrači koji nisu presretni s njegovim metodama.

Van Gaal se ispričao navijačima i rekao kako mu je žao što ne može ispuniti njihova iščekivanja. Britanski mediji dodaju i kako je izvršni direktor Uniteda Ed Woodward pričao s nekoliko igrača koji su mu rekli kako bi bilo bolje da Van Gaal ode.

Englezi već traže Van Gaalovog nasljednika. Kao prvo ime spominje se Jose Mourinho. Portugalac je u stalnom kontaktu s Unitedovim direktorom i spreman je odmah preuzeti Manchester United. Mourinho vjeruje kako može donijeti titulu Unitedu sljedeće sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 80

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana