Obavijesti

Sport

Komentari 62

Lovren je 11. najskuplji branič ikad i drugi najskuplji Hrvat...

Lovren je 11. najskuplji branič ikad i drugi najskuplji Hrvat...
2

Liverpool je Southamptonu za Dejana Lovrena platio više no što je Barcelona dala Sevilli za Ivana Rakitića ili što je Atletico Madrid dao Bayernu za Marija Mandžukića

VIDEO

Transfer Dejana Lovrena u Liverpool jedan je od većih transfera ovog ljeta i jedan je od transfera o kojem se u Engleskoj najviše priča. Mnogi se slažu kako je 'kriminalna' obrana kriva što 'redsi' nisu osvojili naslov prvaka prošle godine, a upravo bi hrvatski reprezentativac trebao pomoći da klub s Anfielda nakon četvrt stoljeća ponovno postane prvak Engleske.

VIDEO

Nakon što su prodali Luisa Suareza u Barcelonu , iz Liverpoola su krenuli u masovnu kupovinu , a najdraži dućan bio im je Southampton gdje su 'iskrcali' 31 milijun eura za Adama Lallanu te 5,5 za Rickieja Lamberta . Međutim, nisu stali samo na tome već su doveli i Dejana Lovrena za 25 milijuna eura . Novac očito nije nikakav problem, a kupnjom Lazara Markovića iz Benfice za novih 25 milijuna eura te Emrea Cana iz Bayer Leverkusena za 12 milijuna eura, Brendan Rodgers ulazi u povijest kao menadžer Liverpoola koji je najviše potrošio . Slavni Liverpool nikada u povijesti nije toliko platio jednog obrambenog igrača kao Dejana Lovrena, a hrvatski je stoper i peti najskuplji igrač kojeg je Liverpool ikada kupio .

Lovren je ovim transferom postao 11. najskuplji obrambeni igrač ikad . A da su braniči 'u modi' potvrdio je i transfer Davida Luiza za kojeg je PSG platio Chelseaju 50 milijuna eura. Klub iz glavnog grada Francuske posebno voli braniče pa su tako za Thiaga Silvu Milanu dali 42 milijuna te za Marquinhosa Romi 32 milijuna eura . Da bogati šeici iz PSG-a nisu dali toliki novac za Davida Luiza, rekord najskupljeg obrambenog igrača i dalje bi s 46 milijuna eura, koliko je Sir Alex Ferguson platio Leeds Unitedu , držao Rio Ferdinand . U Top 5 još je i prelazak Alessandra Neste iz Lazija u Milan za 31 milijun eura, a ispred Lovrena još su Pepe , Ricardo Carvalho , Joleon Lescott , Sergio Ramos i Jaap Stam .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Transfer Lovrena u Liverpool drugi je najveći u povijesti nekog hrvatskog nogometaša , odmah iza transfera Luke Modrića iz Tottenhama u Real Madrid za 30 milijuna eura . Liverpool je Southamptonu za Lovrena platio više no što je Barcelona dala Sevilli za Ivana Rakitića ili Atletico Madrid Bayernu za Marija Mandžukića .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu