Obavijesti

Sport

Komentari 22

Lovren: Spreman sam zaigrati u derbiju protiv Man. Cityja

Lovren: Spreman sam zaigrati u derbiju protiv Man. Cityja
4

Hrvatski stoper Dejan Lovren nije startao u prvih 11 od 12. rujna 2015. godine. Zbog odsutnosti Sakha Lovren će igrati, a kaže da zna kolika su očekivanja od njega

VIDEO

Manchester City u sklopu 13. kola engleske Premier lige na svom Etihad stadionu dočekuje Liverpool. 'Građani' su neporaženi u posljednjih devet susreta u svim natjecanjima dok su 'redsi' izgubili zadnju utakmicu na Anfieldu od Crystal Palacea 1-2 nakon 12 utakmica bez poraza. 

Stoper Liverpoola Dejan Lovren na Etihad će istrčati u prvom sastavu prvi put nakon 12. rujna ove godine, a razlog ove Kloppove odluke je ozljeda Mamadoua Sakha, koji će zbog ozljede ligamenata koljena s terena izbivati šest do osam tjedana.

- Prošla godina mi je bila vrlo teška. Nisam bio u momčadi na predsezoni i sve je bila velika zbrka. Ove godine sam imao dobru predsezonu, što mi je vrlo važno. Osjećam se puno ugodnije sada - rekao je Lovren za engleski The Guardian.

- Znam kakva su očekivanja, znam više o klubu i osjećajima navijača. Kada odradite predsezonu izvan Ujedinjenog Kraljevstva shvatite koliko je ovo veliki klub. Ponosan sam što sam ovdje. Sada je na meni biti ovdje što je dulje moguće i nešto osvojiti - objasnio je hrvatski reprezentativac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odradio pripremnu utakmicu u Melwoodu

Lovren nije igrao za reprezentaciju Hrvatske u Rostovu, ali je igrao pripremnu prijateljsku utakmicu na Melwoodu, pomoćnom terenu Liverpoola, protiv Wolverhamptona.

- Mama (Sakho op. a.) je imao nekoliko dobrih utakmica i dobar početak sezone. Igrali smo zajedno protiv Rubina u Kazanju i osjećali smo se odlično. Ali nikad ne znaš što se može dogoditi u nogometu - ozljede se mogu dogoditi danas ili sutra. Tako da uvijek moraš biti pripremljen. Radio sam naporno cijelo vrijeme, spreman sam i veselim se što ću igrati - zaključio je Lovren. 

Utakmica je na rasporedu u subotu u 18:30 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener