Obavijesti

Sport

Komentari 151

Lovren zbog uvreda i prijetnji smrću ugasio svoj Instagram!

Lovren zbog uvreda i prijetnji smrću ugasio svoj Instagram!
4

Dejan Lovren pogriješio je kod drugog gola u porazu Liverpoola od West Hama na Anfieldu (0-3). Navijači su ga vrijeđali i ismijavali, a on je ugasio svoj Instagram...

VIDEO

Liverpool je izgubio od West Hama na Anfieldu 3-0. Dejan Lovren igrao je cijelu utakmicu i pogriješio je kod drugog gola. Izgubio je loptu kod svog šesnaesterca, a gosti su zabili preko Noblea.

- Ništa strašno. Događa se. Obična pogreška. Mene više brine kako smo primili prvi gol - rekao je Brendan Rodgers nakon utakmice na Anfieldu.

Engleski navijači okomili su se na Dejana Lovrena ismijavši ga na društvenim mrežama. No u isto vrijeme napadač od 46,5 milijuna eura ne može zabiti ni s pola metra. Cristian Benteke doveden je kao stroj za golove, u prvim utakmicama uglavnom se sramotio. Jer ono što je promašio protiv Arsenala smiješno je svima osim Englezima. Ono bi zabio prosječni napadač u drugoj županijskoj ligi.

Što tek reći za Firmina? Liverpool ga je doveo 41 milijun eura i navodno zabija žmirečki. Ili možda igra žmirečki? Barem se tako čini. Navijači su ismijavali Lovrena, no nitko nije ismijavao vezni red Liverpoola koji je ispao smiješan protiv West Hama. 

Lucas Leiva je još na godišnjem, brz je i točan kao hrvatske željeznice, Milner je trebao držati vezu kao kapetan, a što tek reći za Coutinha koji dobije glupi drugi žuti u trenucima kad Liverpool ide po preokret? Ništa. Jer ismijava se samo Lovren. 

Nitko od dobro "objektivnih" navijača ne ismijava smiješne bekove Clynea i Gomeza, već se koncentriraju na Lovrena. Tu je i dobri stari Brendan Rodgers s izjavom "idemo po naslov sljedeće godine" koju ponavlja kao pokvareni telefon. Jel vam ovo poznato? "Dogodine u ovo doba bit ćemo milijunaši". Nitko od engleskih navijača nije usporedio Rodgersa s legendarnim Del Boyem iz Mućki. A mogao je...

Hrvatski stoper je pogriješio. Nije to bio njegov dan, a najbolje bi mu bilo da se makne od društvenih mreža. Ništa pametnoga neće pročitati tamo. Može dobiti jedino uvrede i, što je najgore, prijetnje zbog igra na terenu. Da, ima i toga. Nažalost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 151
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani