Obavijesti

Sport

Komentari 197

Ronaldu crveni, Real okrenuo odličnu Córdobu i zadržao vrh

Ronaldu crveni, Real okrenuo odličnu Córdobu i zadržao vrh
6

Lider Primere Real Madrid teškom je mukom uzeo tri boda s gostovanja u Córdobi koja je pružila odličan otpor, ali izgubila 2-1. Ronaldo je usto dobio izravni crveni...

VIDEO

Dobar trening jutros. Jedva čekam da se vratim na teren i želim puno sreće mom Realu danas, napisao je Luka Modrić uoči današnje utakmice Real Madrida s Córdobom. Sreća mu je, čini se, i došla jer je pobjedu osigurao tek minutu prije kraja penalom Garetha Balea .

Domaćin je nakon manje od dvije minute poveo nakon što je Sergio Ramos igrao rukom u šesnaestercu, a Nabil Ghilas iz penala zabio za 1-0. Córdoba je nastavila pritiskati i imala novu veliku šansu u 18. minuti nakon udarca Bebé pucao, no lopta mu je otišla malo pokraj lijeve stative.

Usprkos činjenici što su na terenu od prve minute bili Ronaldo , Bale, Rodríguez i Benzema , Real je tek u 27. minuti odgovorio. James je izveo korner, Bale glavom prebacio za Benzemu koji gura loptu u mrežu.

Córdoba je i u nastavku bila puno opasniji protivnik. U 68. minuti Madriđane je od novog zaostatka spasila prečka kada je Andone prebacio Casillasa , ali lopta se zaustavila na okviru gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Završnica utakmice ponudila je pravu dramu. Prvo je Cristiano Ronaldo izgubio živce i nakon jedne izgubljene lopte opleo po nogama Edimara , za što mu je sudac Alejandro José Hernández Hernández dao izravan crveni karton.

VIDEO

Pet minuta poslije ista je sudbina, ali zbog drugog žutog, snašla domaćeg igrača Cartabiju koji je rukom u šesnaestercu blokirao Baleov slobodnjak.

Velšanin je dobio priliku iz penala zabiti vrlo važan gol za Real i vodstvo, što je i uspio , a Real je tako zadržao vrh ljestvice uz četiri boda više od Barcelone koja u 18 sati igra kod Elchea.

VIDEO

Luka za tri tjedna u punoj spremi

Realu teku zadnji dani bez hrvatskog reprezentativca Luke Modrića u sastavu koji se dobro oporavlja od ozljede zadobivene još u studenom. Veznjak marljivo radi na povratku , a kraći video s treninga objavio je na profilu na Instagramu.

Pokretanje videa...

Instagram/Luka Modric 00:15

Carlo Ancelotti u petak je poručio da bi se Modrić trebao vratiti za tri tjedna , što znači da će biti spreman za nastavak Lige prvaka i utakmice kod Schalkea 18. veljače.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka