Obavijesti

Sport

Komentari 114

Machado je pljunuo na čast da nosi modru desetku na leđima

Machado je pljunuo na čast da nosi modru desetku na leđima
3

Zoran Mamić na snimci će provjeriti što je točno Machado učinio, a onda mu se zahvaliti na suradnji. Srednji prst publici, na Istoku i Zapadu, ne može se tolerirati

VIDEO

Ono što je sinoć u Maksimiru napravio Paulo Machado je skandal nad skandalima. Portugalac je, izlazeći iz igre u 64. minuti, uz salve zvižduka prvo srednji prst pokazao navijačima na Istoku, zatim stavio ruku na uho, kao da čuje i one sa Zapada, pa je i njima pokazao “srednjak”.

Koju sekundu kasnije, nakon što je već izašao iz igre, dobio je crveni karton.

- Jesam li se zahvalio Machadu? Iskreno, nisam ni razgovarao s njim. Sve će se odvijati sutra, onda ću donijeti odluku - rekao je Zoran Mamić, zastao i nastavio:

- Bio sam u utakmici, nisam vidio što se točno dogodilo. Samo sam čuo. Ako je to istina, to je nešto grozno.

Pred kraj konferencije za medije trener se još jedanput vratio na Machada. Na pitanje hoće li, ako na snimci vidi što je Portugalac napravio, to biti njegov kraj u Dinamu, Mamić je odgovorio:

- Da, vjerojatno.

Zbilja bi bilo nevjerojatno kad bi u Dinamu prešli preko ovakvog Portugalčevog ispada. I sam je Zoran Mamić praktički poručio da će se preko ovoga teško prijeći i Machado bi već danas mogao dobiti kartu u jednom smjeru za Lisabon. Za ovo što je u godinu dana pokazao u Dinamu ne treba mu reći ni ono “hvala” radi reda. Doveden je kao veliko pojačanje, na godinu prima 500.000 eura, a nakon svoje sramotne i skandalozne igre ne može podnijeti činjenicu da mu publika s razlogom zviždi. 

I što je najgore, taj Machado na leđima nosi broj 10, isti onaj broj koji su u Dinamu nosili legendarni igrači poput Marka Mlinarića i Luke Modrića, što je velika čast, a Portugalac je svojim pokazivanjem srednjeg prsta praktički pljunuo na tu člast. Nema ga smisla više držati u Maksimiru, pogotovo jer Dinamo njegovim odlaskom doista neće ništa izgubiti. Dok Machado nosi desetku i tako sramoti klub koji mu daje stotine tisuća eura, Ante Ćorić utakmicu gleda s tribina.

Nije Zoran Mamić htio komentirati zašto Ante nije bio niti na klupi. Valjda ga opet čeka minutaža u HNL-u.

Machado je u Dinamo došao iz Olympiacosa, zna se kako su vatreni njegovi navijači i sigurno mu nije palo na pamet da u Pireju napravi ovakav sramotan potez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom