Obavijesti

Sport

Komentari 28

Maglica ljutit: Ne razgovaram baš puno s trenerom Burićem

Maglica ljutit: Ne razgovaram baš puno s trenerom Burićem
1

ODLAZAK Anton Maglica kod Igora Tudora bio je najbolji strijelac. Kod Damira Burića je, pak, na klupi i sve se više bliži rastanak napadača Hajduka i Poljuda

VIDEO

Jedan od većih apsurda Hajduka je da klub muku muči s realizacijom i manjkom napadača, a da najbolji strijelac iz prošle sezone, Anton Maglica, grije klupu. Kad se tome doda i da Maglici na ljeto istječe ugovor te da se o njegovu produljenju ozbiljno ne razgovara, jasno je da je negdje zapelo.

- Imali smo tek jedan sastanak, ali nije bilo konkretnih razgovora o produljenju ugovora. Čekam što će biti, da mi kažu kakav mi je status, jer me ugovor veže s Hajdukom do ljeta. Ne znam računaju li na mene ili ne, ali po ovome što vidim za sada, baš i nemam osjećaj da se na mene ozbiljno računa. Nadam se samo da to nije zbog produljenja ugovora - kaže Maglica.

Nakon odlaska Tomislava Kiša Hajduk je ostao na dva napadača, većim dijelom ozlijeđenom Ohandzi te Maglici, čija statistika od 20 odigranih susreta u ovoj sezoni sugerira kako je imao priliku dokazati što i koliko može. No od tih 20 utakmica samo je dvije odigrao od početka do kraja, u ostalima po 30-ak minuta, i to uglavnom ulazeći s klupe. Postigao je četiri gola i dva puta je asistirao.

- Teško se pokazati u kratkom vremenu. Nekad te poljubi sreća pa zabiješ čim uđeš, nekad ne... Za napadače je najvažniji kontinuitet igre i golova. Ovako, kad ne igraš redovito, teško se i snaći na terenu, ispada kao da si s Marsa pao.

Trener Burić hvali Magličinu igru te posebno zalaganje i agresiju. Nije ga zaustavio ni lom koščice u šaci, i dalje trenira i igra s longetom, kao da se ništa nije ni dogodilo.

- Čitam da me trener hvali, ali... Ne pričam s njim puno, moje je da na svakom treningu dajem 100 posto, a na njemu je da kaže hoću li igrati ili ne. Poštujem klub i trenera te njihovu odluku, ali naravno da nisam zadovoljan. Nedavno sam napunio 24 godine, nemam više 16 ili 17, i nije mi svejedno hoću li igrati ili ne.

Priča se da Hajduk kupuje novog napadača na zimu.

- Pročitao sam i ja da gospodin Brbić želi kupiti novog napadača. Ako je to istina, i ako ne računaju na mene, volio bih da mi to i kažu, da ne saznam u zadnji čas - kaže Maglica.

Lani je Anton uz Gotala bio najbolji strijelac, no nije imao podršku s tribina kakvu ima danas. Svaki njegov ulazak s klupe publika pozdravlja pljeskom.

- Lijepo je kad te bodre, ali ljepše bi bilo zaigrati u početnoj postavi. Moje je da treniram i šutim, ali da sam zadovoljan trenutnim stanjem, nisam - zaključio je vidno nezadovoljni napadač Hajduka.

A vjeruje li Maglica da Hajduk može zadržati priključak za Rijekom pročitajte na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica