Obavijesti

Sport

Komentari 198

Mamić: Guardiola će sigurno dobiti izvještaj o ovoj pobjedi

Mamić: Guardiola će sigurno dobiti izvještaj o ovoj pobjedi
8

Nema šanse da Sigali bude spreman za Bayern, a Pinto je na 50/50. Ovo danas nisu bili pravi uvjeti za nogomet, ali i toga ima, rekao je Mamić nakon pobjede...

VIDEO

Dinamo je na potopljenom Maksimiru potopio Osijek u prvoj utakmici 11. kola HNL-a. "Modri" su s 4-1 najavili utorak i gostovanje na Allianz Areni.

- Čestitke igračima na dobro odrađenoj utakmici. Dobro su se prilagodili uvjetima i mislim da smo zasluženo dobili. Drago mi je da nije bilo novih ozljeda - rekao je Zoran Mamić nakon utakmice.

Dinamov trener nije mogao računati na Sigalija i Pinta, a protiv Osijeka je izveo "šarolik" sastav. Sigali je otpao i za Bayern.

- Nema šanse da Sigali bude spreman za Bayern, a Pinto je na 50/50. Ovo danas nisu bili pravi uvjeti za nogomet, ali i toga ima. Drago mi je da nije bilo odgode jer su se ponekad ovakve utakmice znale odgađati. No tko zna kako bih pričao da mi se netko ozlijedio ili da smo izgubili - rekao je Mamić.

"Modri" trener uvjeren je da će Pep Guardiola dobiti izvještaj Dinamove pobjede.

- S obzirom na Guardiolin rad i uspješnost, prilično sam siguran da će najmanje dobiti izvještaj s utakmice ako ne i pogledati cijelu utakmicu - dodao je Zoran Mamić.

Igrači: A sad Bayern

Sretni smo zbog pobjede. Bilo nam je važno dobiti kako bismo nastavili niz i u pozitivnoj atmosferi otišli na Allianz Arenu, rekao je Eduardo.

- Naravno da me veseli to što sam zabio dva gola i što smo dobili. Bila je ovo dobra priprema za utorak i Bayern - rekao je Armin Hodžić.

- Vesele nas pobjede i novi bodovi. Nije bilo lako, ali zasluženo smo dobili. Dat ćemo sve od sebe da nastavimo ovako i protiv Bayerna - dodao je Henriquez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 198

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima