Obavijesti

Sport

Komentari 82

Mamić: Idemo po prolazak, bili smo bolji i u prvoj utakmici...

Mamić: Idemo po prolazak, bili smo bolji i u prvoj utakmici...
7

U toj utakmici, u kojoj vi kažete da nismo bili dobri, bili smo dominantni. Ne treba podcjenjivati prvaka Norveške, rekao je Dinamov trener Zoran Mamić uoči leta...

VIDEO

Očekujem prolazak i sve ćemo napraviti da to tako bude, rekao je Zoran Mamić u zračnoj luci uoči polaska igrača i stručnog stožera u Norvešku na utakmicu 3. pretkola Lige prvaka.

"Modri" igraju u utorak u 19 sati protiv Moldea.

Dinamov trener nije se složio s novinarovom opaskom da u prvoj utakmici Dinamo nije izgledao dobro.

- To vi kažete. Ja to sigurno neću reći. Imamo aktivan rezultat. U toj utakmici, u kojoj vi kažete da nismo bili dobri, mi smo bili dominantni i kontrolirali smo utakmicu. Ne treba podcjenjivati klub koji je prvak svoje zemlje, ali svjesni smo da smo kvalitetni i bolji - rekao je Zoran i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sastav neću previše mijenjati. Ne mora biti da ćemo igrati s trojicom iza, vidjet ćemo. Vjerujem da će oni nas čekati i igrati na kontre. Vidjet ćemo. Vježbali smo i na umjetnoj travi nakon utakmice protiv Zagreba. Nije to nešto specijalno puno, ali dovoljno da osjetimo kako je na toj podlozi - rekao je Zoran , a na pitanje o financijskom aspektu prolaska, kaže:

- Mene zanima sportski. Moramo dobiti i proći.

Pokretanje videa...

Davor Višnjić/PIXSELL 01:13

Antolić: Bolji smo, sad to samo moramo pokazati na terenu

Nemamo povoljan rezultat, ali bolji smo i kvalitetniji. To moramo pokazati na terenu. Pripremali smo se. Moramo izvući ono najbolje iz prve utakmice, vidjeli smo gdje smo griješili, moramo sakriti mane i pokazali kvalitetu, rekao je Domagoj Antolić , koji više nema problema s ozljedom.

- Pokazali smo da nam ide bolje u gostima. Nadam se da ćemo slaviti. Što se tiče moje ozljede, zasad je sve OK, ne boli me, nadam se da će tako i ostati.

Eduardo: Ovo je za finale

Očekujemo tešku utakmicu, ali spremni smo, rekao je Dinamov golman Eduardo.

- U prvoj utakmici bili smo puno bolji, ali nažalost, zabili smo samo jedan. Ovo je za nas kao finale. Najvažnija utakmica sezone. Koncentrirani smo i nadamo se da ćemo imati i malo sreće - dodao je golman Dinama.

Davor Višnjić/PIXSELL
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu