Obavijesti

Sport

Komentari 202

Mamić igračima: Razbijte hotel i diskoteku, Dinamo će platiti!

Mamić igračima: Razbijte hotel i diskoteku, Dinamo će platiti!
2

Vi preuredite diskoteku, zatvorite kafić, razbijte diskoteku, razbijte hotel. Dinamo i ja sve ćemo platiti!, govorio je u euforiji Zdravko Mamić igračima na večeri kluba

VIDEO

Na Valentinovo Dinamo je organizirao večeru i zabavu s tamburašima u Udruzi veterana BBB-a, a slavlje je poslužilo za još jedan nastup izvršnog predsjednika Zdravka Mamića.

Gazda kluba prekinuo je glazbenike te se odlučio u svojem stilu obratiti igračima, ali je zanimljiv način na koji ih je pokušao motivirati.

- Ovo je edukacija. Ne možete tražiti od našeg brata Fernandesa, od našeg brata Soudanija, od našeg brata Lime i Addyja da uhvate naš ritam. Ali ti kapetane Joe, ti Pivariću, ti iz Gajnica žicaru Antoliću, ti Haliloviću, ti purgeru, napravite da Zagreb poludi - rekao je Mamić aludiravši kako domaći dečki trebaju nositi naboj u momčadi te se osvrnuo kako na legendarnog Maru:

- Kako kaže Silvio Marić u jednoj utakmici, u euforiji, na pitanje gdje ćete biti: 'U kanalu!' I vi budite u kanalu i vi budite tamo gdje će vas zalijetati da im date autograme, da se slikaju s vama. Vi preuredite diskoteku, zatvorite kafić, razbijte diskoteku, razbijte hotel. Dinamo i ja sve ćemo platiti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon euforičnog govora Mamić je pobrao pljesak te se fešta 'modrih' nastavila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 202
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...