Obavijesti

Sport

Komentari 97

Zoran Mamić: Zdravko je šef i može u svlačionicu kad poželi

Zoran Mamić: Zdravko je šef i može u svlačionicu kad poželi
1

Najvažnije nam je danas bilo proći dalje jer smo i mi imali dosta problema uoči ove utakmice tako da sam zadovoljan što smo to i ostvarili, rekao je trener Dinama...

VIDEO

Dinamo se pobjedom nad Istrom 3-0 plasirao u polufinale Kupa, a trener 'modrih' Zoran Mamić bio je očekivano zadovoljan izvedbom svoje momčadi. 

- Čestitam Istri na današnjoj utakmici jer znam koliko su problema imali oko kadra. Najvažnije nam je danas bilo proći dalje jer smo i mi imali dosta problema uoči ove utakmice tako da sam zadovoljan što smo to i ostvarili - rekao je Mamić koji je protiv Istre izveo vrlo mladu ekipu pa je tako susret na terenu završilo čak šest igrača mlađih od 21 godinu.

- Jako sam zadovoljan kako odrađuju svoj posao na treninzima i općenito kako se ponašaju tako da će dobiti priliku kada god je to moguće. Svi su tu po zaslugama, naša su velika sreća i bogatstvo je imati plejadu ovakvih mladih igrača – rekao je trener 'modrih' pa prokomentirao i igru Ante Ćorića.

- Odigrao je korektnu utakmicu, ali nije to Ćoro kojeg mi znamo i koliko znamo da može. Ipak, treba uzeti u obzir da je prošli tjedan igrao dvije utakmice za reprezentaciju pa je bio istrošen, ali definitivno može i mora više – ispričao je trener pa nastavio o Marku Pjaci koji je protiv Istre bio sjajan: 

'Zdravko je šef, može u svlačionicu kad hoće i koliko hoće'

- On i njegova kvaliteta nisu sporni i svakako nas veseli njegova dobra forma - jasan je bio Mamić pa pojasnio i situaciju oko 'ulaska Zdravka Mamića u svlačionicu':

- Ne znam čemu ta priča. Zdravko je šef, izvršni predsjednik kluba, pa on može u bilo koji ured na stadionu ući kada želi i koliko puta želi. Tako i u moju svlačionicu - rekao je trener 'modrih'. 

- Stvarno sam se odlično osjećao na terenu i drago mi je što sam svojom igrom pomogao momčadi proći dalje; to je ipak najvažnije. Bili smo bolji cijelu utakmicu, dominirali i diktirali ritam, a stvorili smo i puno prilika tako da je naš prolaz čist kao suza. Polufinale? Nećemo još o tome razmišljati jer imamo još puno utakmica prije toga. Za početak već u subotu protiv Zagreba gdje želimo nastavak pobjedničkog niza - rekao je Marko Pjaca na koga se nadovezao i Ognjen Vukojević:

'Prošli bi i da je Istra realizirala penal'

- Mislim da možemo biti jako zadovoljni načinom na koji smo se plasirali u polufinale Kupa. Već smo u Puli pokazali bolju igru i donijeli u Zagreb dobar rezultat koji smo na Maksimiru potvrdili. Billi smo bolji cijelu utakmicu i imam dojam da bi prošli dalje čak i da je Istra realizirala penal i povela. Jednostavno smo se tako osjećali na terenu - rekao je Vukojević. 

Jedan od strijelaca bio je i Armin Hodžić.

- Sretan sam zbog pobjede i prolaza u polufinale Kupa. Nije bilo lako, uostalom znali smo da neće biti, ali prolaz je više nego zaslužen. Bili smo dominantni cijelu utakmicu, stvarali prilike od početka i bilo je samo pitanje kada ćemo zabiti.. Naravno da sam presretan i zbog svog gola, napadač sam i golovi su ''ono od čega živim", ali najvažnije mi je da smo dobili i prošli dalje - rekao je Hodžić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao