Obavijesti

Sport

Komentari 154

Mamić: Machado se vjerojatno oprostio od igranja u Dinamu

Mamić: Machado se  vjerojatno oprostio od igranja u Dinamu
10

Bio sam koncentriran na teren pa nisam vidio što je napravio. Čuo sam o čemu se radi, ako je to istina, to je grozno, kaže Zoran Mamić nakon Machadovog ispada...

VIDEO

Zoran Mamić nakon remija protiv norveškog Moldea (1-1) rekao je kako nije vidio trenutak u kojem je Paulo Machado pokazao srednji prst navijačima na maksimirskim tribinama kao odgovor na zvižduke zbog njegove blijede igre.

- Nisam još razgovarao s njim, to ću obaviti sutra. Moram prvo prespavati i vidjeti što se dogodilo. Bio sam koncentriran na teren pa nisam vidio što je napravio. Čuo sam o čemu se radi, ako je to istina, to je grozno. Ako je to napravio, vjerojatno se oprostio s klubom. Bit će rigorozna kazna - rekao je Zoran Mamić nakon utakmice.

Dinamo je još jedanput razočarao.

- Molde je dobar što je i pokazao, bilo je teško i tvrdo. Nažalost, brzo smo kažnjeni nakog vodstva. Ali tako je to u nogometu. Očekujem da ćemo proći u Norveškoj. Nemamo problem s umjetnom travom, uvijek smo igrali dobro na toj podlozi. Ali nevjerojatno mi je da nam zvižde već nakon 10 minuta - rekao je trener Dinama.

U kadru za Molde nije bio Ante Ćorića. Nije tajna da mu Zoran zamjera nesportski život, čitaj noćne izlaske, a ovoga puta mladi veznjak nije bio ni na klupi Dinama.

- Možemo pričati o utakmici, ne o Ćoriću ili osam igrača koji nisu bili u kadru - rekao je.

Moldeov trener: Dinamo je i dalje favorit

Obavili smo dobar posao. Nosili smo se s Dinamovim tempom i idemo kući s dobrim rezultatom, rekao je trener Moldea Tor Ole Skullerud.

- Dinamo nije imao puno šansi i to me veseli. Ali i dalje je favorit za prolazak dalje. Malo me iznenadila Dinamova obrana s trojicom. Ali našli smo prostora i odgovor i za to - rekao je trener gostiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom