Obavijesti

Sport

Komentari 97

Mamić: Ni kod mene ne bi igrali gayevi, i ja sam im bio na meti

Mamić: Ni kod mene ne bi igrali gayevi, i ja sam im bio na meti
7

Pa što je u tome loše? Jer ne vidim da homoseksualci mogu na barikade, glavom na kopačku... Oni su za balet, mogu biti pisci, novinari, rekao je Zdravko Mamić

VIDEO

Nakon sjednice Izvršnog odbora HNS-a u Rusanovoj Zdravko Mamić održao je novi 'stand up'.

- Mi smi za smanjenje lige, naš stav se zna, ali nismo slijepci pa da ne vidimo situaciju, neće se ništa dogoditi ako se smanjenje suspendira na godinu dana. Pa kad bi se strogo držali licenciranja, liga se ne bi ni igrala - počeo je Zdravko o svojoj iznenadnoj promjeni mišljenja. Najprije je bio za da se 'Štimčeva' Liga 16 smanji, a sada je podržao Markovićev plan da se sa smanjenjem pričeka.

Lige ne bi ni bilo da se strogo držimo pravila, kaže Zdravko

- Samo budale ne mijenjaju mišljenje. To je zbog krize, koja je bila i prije tri mjeseca, ali sada eskalira. Moji su planovi prije tri mjeseca bili skroz drugačiji, nadam se da se za tri mjeseca neće opet promijeniti - dodao je Zdravko pa nastavio s aktualnim temama.

- Osuđujemo rasizam i vjersku mržnju. Ukoliko organizatori, suci i delegati ne učine nešto, a osjetimo se nezaštićeni, otići će momčad s terena.

- Jučer ujutro imao sam s Vahom težak sastanak, bio je utučen i morao sam mu objašnjvati kakvi smo mi ljudi - osvrnuo se na hukanje i uvrede s tribina u Splitu, a onda podržao Markovića u homofobnim izjavama.

Morao sam utučenom Vahi objašnjavat kakvi smo mi ljudi, priča Mamić

- Ni u mojoj reprezentaciji ne bi igrao gay! Pa što je u tome loše? Jer ne vidim da oni mogu na barikade, glavom na kopačku... Oni su za balet, mogu biti pisci, novinari... Pa i ja sam često bio meta požude gay populacije - 'udario' je Zdravko ponovno po svima oko sebe.

- Dali ste Igoru priliku i drago mi je, ali vi ste već odlučili da je on predsjednik Saveza, a ja kažem da neće biti. A ja uvijek pobijedim poštenjem. Štimac je vaš maneken i treba dobiti priliku, ali on još nije službeno ni kandidiran - vratio se Maminjo na izbore za predsjednika HNS-a.

Ma bit će Hajduk prvak u 'limburgu mjesecu', dodao je Maminjo

Nije zaboravio ni najvećeg rivala, Hajduk.

- Slavi se sto godina, privatizacija, dionice, pa žele biti prvi. Ma bit ćete prvi u 'limburgu mjesecu' (nepostojeći mjesec, op.a.). Kao i ovi huligani, kukavice. Ja sam bez zaštitara i vozača, a stalno se nekog poziva na moju likvidaciju - nastavio je Zdravko s predstavom.

'Kaznili su me jer sam kreten'

I dok je Zdravko bio na sastanku IO-a HNS-a, ekipa iz Zagrebparkinga podijelila mu je je kaznu za parking.

- Da, kad sam kreten. Mogu produžit samo sat vremena jer je prva zona. Ali vidite koja je to žrtva za hrvatski nogomet.

Ladić ostaje do 2013., na Maltu besplatno

Prije no što je Mamić održao svoju predstavu, na IO-u se pričalo i o ozbiljnim stvarima.

Draženu Ladiću HNS je produžio ugovor do 2013. godine. Izvršni odbor prihvatio je sva izvješća izbornika mlade reprezentacije i iskazao mu novo povjerenje. 

Potvrđeno je da je za Maltu besplatan ulaz na stadion, naravno, s kartama koje se mogu podići na uobičajenim mjestima. Na Maksimiru će se u srijedu prije utakmice s Maltom proslaviti i 20 godina od prve utakmice reprezentacije protiv SAD-a, a dolazak je potvrdilo već 12 igrača.

- Iznimno smo zadovoljni odazivom - zaključio je Srebrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening