Obavijesti

Sport

Komentari 27

Mamić protiv Čačića: 'Slaven nam može napraviti probleme'

Mamić protiv Čačića: 'Slaven nam može napraviti probleme'
1

Svi znamo o kakvom se treneru radi, kakve je rezultate imao s Dinamom te koliko je sada dignuo Slaven otkako je preuzeo klupu, rekao je Zoran Mamić o Anti Čačiću

VIDEO

Dinamo u nedjelju od 17 sati gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa gdje će pokušati doći još korak bliže osiguranju desetog uzastopnog naslova prvaka Hrvatske.

- Čeka nas nova prvenstvena utakmica protiv momčadi koja na proljeće igra dosta dobar nogomet. U prvom dijelu sezone su također igrali solidno, ali rezultati to nisu pokazivali dok se u zadnje vrijeme i to promijenilo pa su se dignuli na ljestvici - rekao je dan uoči utakmice na konferenciji za novinare trener "modrih" Zoran Mamić.

O Čačiću: "Svi znamo o kakvom se treneru radi, kakve je rezultate imao s Dinamom te koliko je sada dignuo Slaven otkako je preuzeo klupu. Blisko sam radio s njim dok je bio naš trener, voli igrati napadački nogomet, dobro se poznajemo i sumnjam da tu može biti velikih iznenađenja."

Cilj maksimirskog sastava je zaključiti sezonu bez poraza.

- Naravno, uz dužan respekt koji imamo prema svakoj momčadi pa tako i Slavenu u Koprivnici želimo igrati svoju igru, dominirati i nastaviti s dobrim predstavama te pobjedama - kazao je Mamić pa upozorio:

- Slaven je momčad koja nam, ako ne budemo pravi, svakako može napraviti probleme. Želja je od samog početka nametnuti se na terenu, igrati svoju igru, a kada je takva situacija onda, kao što sam već puno puta rekao, je Dinamo taj koji odlučuje o ishodu utakmice.

U Koprivnici će Zagrepčani biti ojačani za povratnike Pivarića i Soudanija, u treninge su se uključili Musa i Antolić, dok je blizu oporavka Domagoj Pavičić. Ipak, Jérémy Taravel neće igrati zbog suspenzije.

- Nedostajat će nam kao i svaki igrač koji nije na raspolaganju, ali kao i uvijek to je prilika za nekog drugog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima