Obavijesti

Sport

Komentari 51

Mamić: Raspali smo se protiv Red Bulla, događa se i većima

Mamić: Raspali smo se protiv Red Bulla, događa se i većima
2

POGLEDAJTE LIGU PRVAKA Nije to tako neuobičajeno u nogometu. Gledali ste Ligu prvaka ovaj tjedan i vidjeli da se takve utakmice dogode, kaže Zoran Mamić...

VIDEO

Dvaput sam u autobusu na povratku iz Salzburga pogledao utakmicu. Jednom s cijelom momčadi, a drugi put s pomoćnikom Krznarom. Prvo poluvrijeme su nam dvaput ušli u 16-erac i dvaput zabili, rekao je Zoran Mamić.

Dinamo je doživio debakl u Salzburgu. "Modri" su primili četiri gola u 52 minute. Uspjeli su "uljepšati" poraz dvama golovima u zadnjih 10 minuta utakmice.

O raspadu sistema

Raspali smo se na početku nastavka, ali nije to tako neuobičajeno u nogometu, zar ne? Gledali ste Ligu prvaka ovaj tjedan i vidjeli da se takve utakmice dogode; jačima od Dinama. Naravno, nije dobro i mislim da se više ne može dogoditi ovakva utakmica. Ovo nam se više neće dogoditi, rekao je Zoran.

Borba za prolazak dalje

Sportski je nadati se i željeti pobjedu te ćemo napraviti sve za to. Da bi to i ostvarili treba se na terenu ponašati kako se u Salzburgu ponašao Arijan Ademi. Ja da ne vjerujem i da se ne nadam da možemo proći dalje ne bih više bio ovdje, kazao je Mamić.

Razgovor s igračima

Najveća kazna za igrača je kada ne igra. Za ovaj slučaj financijske kazne nisu pravi način, ali da će neki igrati manje ili više – toga će biti. Imali smo jučer 20-minutni monolog, a reakciju ćemo vidjeti, dodao je trener Dinama.

Osijek

Čeka nas nastavak prvenstva gdje nemamo pravo na krivi korak. U prvoj utakmici su nam stvorili dosta problema, a iako smo na kraju dobili nije to bilo dobro kako smo željeli. Bit će nekih promjena jer smo nakon puta u petak imali tek lakši trening pa je teško reći tko će biti spreman - rekao je Zoran i dodao:

- Imamo problema i danas nakon treninga ćemo znati na koga možemo odnosno ne možemo računati. Čop? On je jučer normalno trenirao i spreman je za utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante