Obavijesti

Sport

Komentari 59

Mamić: S Lokomotivom nikad nije lako, ponekad je stresno...

Neće nam biti lako ni ovoga puta. Sve utakmice protiv Lokomotive bile su teške, rekao je Zoran Mamić. Dinamo je u 16 utakmica protiv 'lokosa' 15 puta pobijedio...

VIDEO

Igramo s protivnikom koji nam rezultatski "leži". Iako su to teške utakmice, ponekad i jako stresne za nas koji ih gledamo sa strane. Bit će teško i ovaj put, jer teren u Kranjčevićevoj ulici nije u optimalnom stanju, rekao je Zoran Mamić uoči utakmice Lokomotive i Dinama u petak u 18 sati u sklopu 29. kola hrvatskog prvenstva.

Dinamo je protiv Lokomotive igrao 16 puta, 15 puta je pobijedio, a jedanput je Lokomotiva izvukla remi, prošle godine u travnju (1-1).

- Imamo cilj ostati neporaženi, to želimo i sutra i onda se okrenuti uzvratu Kupa protiv Rijeke. Svi su spremni za Lokomotivu pa ćemo ovo iskoristiti za uigravanje linija. Iznenadili su me neki rezultati Lokomotive, ali oni su mlada momčad. Svake sezone puno igrača se promjeni kod njih, a onda im dođe loš dan, uđu u utakmicu na krivi način... No nisu bez razloga treća momčad lige - dodao je Zoran Mamić.

Za Tomislava Ivkovića ima samo riječi hvale.

- Imamo dobar i korektan odnos. On je jedan od najboljih trenera kod nas. Sigurno je u trenerskom vrhu. Dobro "hendla" s Lokomotivom bez ozbira na puno rotacija koje ima svake sezone u momčadi - rekao je Zoran.

U prvoj utakmici polufinala Kupa protiv Rijeke Dinamo je igrao s tri braniča. O 3-5-2 formaciji Mamić je razmišljao i na zimu, no kaže da ostaje pri starom sistemu. 

- Dok sam ja tu igrat ćemo stari sistem, iako smo na zimu razmišljali da neke utakmice odigramo tako. Ovo je bilo više zbog spleta okolnosti, odnosno ozljeda igrača. To su nam sad dvije opcije koje imamo, iako to ne volim. Moraš se prilagoditi. Važnije je da smo kompaktni i da igramo kao momčad - rekao je Zoran, a na pitanje o Lokomotivi i njihovih tri u obrani kao splet dogovora dvaju klubova, rekao je:

- To je njihova stvar. Niti želim niti mogu utjecati na to kako oni igraju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 59

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu
Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom
ANKETA: ŠTO KAŽETE?

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom

Broj klubova povećava se na 36, svaki će igrati po osam utakmica u grupnoj fazi, ali protiv osam protivnika, sa svakim po jedanput. Dinamo jedan korak dijeli do ligaške faze