Obavijesti

Sport

Komentari 61

Mamići u Remetincu, 23.600 navijača na Maksimiru i remi

Mamići u Remetincu, 23.600 navijača na Maksimiru i remi
16

Dinamo i Hajduk na posljednjem derbiju u Zagrebu odigrali su 1-1. Zdravko i Zoran bili su u pritvoru, a na stadionu je bilo preko 20.000 ljudi. Dinamo je vodio Krznar

VIDEO

U subotu će se iz naslova ostvariti najmanje jedna stvar. I to napola. Zdravko Mamić je u Remetincu kao i na prošlom derbiju na Maksimiru, ali Zoran nije, teško da će biti pun stadion jer Bad Blue Boysi neće doći na utakmicu, a za rezultat ćemo pričekati, u srpnju je u dvoboju ove dvije momčadi bilo 1-1.

Dinamo je 12. srpnja dočekao Hajduk kao veliki favorit, ali Splićani su poveli već u 8. minuti preko Mije Caktaša. Soudani je u 37. minuti susreta postavio konačnih 1-1. Marko Rog je prvi put nastupio za Dinamo, Hajduk je ostao neporažen prvi put nakon prosinca 2013., a maksimirski stadion bio je popunjen prvi put nakon dugo vremena.

Bio je to jedan od najmirnijih derbija u novijoj povijesti , ali nije baš počeo mirno. Počeo je tučnjavom na Sjeveru gdje su se nakon dosta vremena vratili Bad Blue Boysi i zatekli drugu frakciju navijača, onu odanu Zdravku Mamiću.

Borna Filić/PIXSELL

Nije dugo trebalo da prorade šake. Policija je spriječila veći sukob.

Borna Filić/PIXSELL

Tisuće navijača marširalo Zagrebom

Nakon dugo vremena osjećao se dašak derbija u zraku. USKOK je priveo Zdravka Mamića što je za navijače bio "okidač" i razlog za povratak na tribine. U pritvoru je tada bio i Zoran Mamić pa je Dinamo protiv Hajduka vodio Damir Krznar.

Navijači su se okupili na Kvaternikovom trgu sat i u koloni krenuli prema maksimirskom stadionu. Na čelu je bio transparent "Lopovi odlazite" koji su Boysi nosili i na nedavnom prosvjedu pred Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta . Na stadion su stigli sat i pol prije utakmice.

VIDEO

Bio je to njihov povratak nakon pet godina , a na stadionu su bili navijači iz svih krajeva Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Austrije. Počelo je kao hladan tuš, golom Mije Caktaša, završilo je miroljubljivim remijem...

  • 12. srpnja 2015 .: Dinamo - Hajduk 1-1 (Soudani 37 / Caktaš 8)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića