Obavijesti

Sport

Komentari 35

Mandžo iznudio penal u slavlju Juventusa: 10. pobjeda u nizu

Mandžo iznudio penal u slavlju Juventusa: 10. pobjeda u nizu
1

Trojica Hrvata igrala su u nedjeljnim dnevnim utakmicama 20. kola Serie A. Mandžo je slavio s Juventusom, Rebić remizirao s Hellasom, a Jajalo izgubio s Palermom

VIDEO

Mario Mandžukić vratio se nogometu nakon gotovo mjesec dana stanke, a Juventus je nastavio sa starim navikama. "Stara dama" je slavila na gostovanju kod Udinesea 4-0 i desetom pobjedom u nizu prestigla Inter na drugom mjestu ljestvice.

Paulo Dybala bio je prvo ime "bianconera" na Friuliju. Nakon četvrt sata igre iz slobodnjaka je majstorski pogodio za vodstvo Juvea, a tri minute kasnije asistirao je Samiju Khediri za drugi.

Danilo je u 25. minuti srušio Mandžukića u šesnaestercu Juventusa i dobio crveni karton, što se pokazalo odlučujućim trenutkom utakmice. Dybala je realizirao penal, a Juve riješio pitanje pobjednika.

Do kraja prvog dijela prvijenac u dresu Juventusa postigao je Alex Sandro, a u nastavku golova nije bilo. Mandžukić je u povratničkoj utakmici odradio svih 90 minuta.

Ante Rebić također je dobio punu minutažu u dresu Hellas Verone, i to u debiju. Ima razloga za zadovoljstvo jer je njegova momčad, posljednja na ljestvici, iznenadila Romu na Olimpicu odigravši 1-1.

Mato Jajalo nije se proslavio s Palermom na gostovanju kod Genoe. Sicilijanci su izgubili 4-0, a hrvatski veznjak odigrao je svih 90 minuta.

Serie A, 20. kolo:

  • Genoa - Palermo 4-0
  • Chievo Verona - Empoli1-1
  • Roma - Hellas Verona 1-1
  • Udinese - Juventus 0-4
  • Bologna - Lazio 2-2
  • Carpi - Sampdoria 2-1
  • Milan - Fiorentina (20:45)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović