Obavijesti

Sport

Komentari 55

Mandžo najlošiji u Juveu, Ivan Rakitić daleko od svoje razine

Mandžo najlošiji u Juveu, Ivan Rakitić daleko od svoje razine
1

Iako su Mandžukić, Rakitić, Perišić, Halilović i Kalinić pobjeđivali u nedjeljnim utakmicama liga "petice", nisu oduševili izvedbom. Posebno su krizitirali Mandžu

VIDEO

Nogometna nedjelja bila je uglavnom uspješna za hrvatske reprezentativce koji će danas dobiti novog izbornika. Neuspješan je bio tek Danijel Subašić koji je primio tri gola u porazu Monaca protiv Lorienta (3-2), pri čemu je branio 90 minuta.

Ivan Rakitić također je imao punu minutažu u sinoćnjem ogledu svog kluba. Barcelona je pobijedila Levante 4-1, no Raketa baš i nije briljirao. "Ivan je još daleko od razine iz prošle sezone. Protiv Levantea je griješio, ali njegova kvaliteta dovoljna je da nadoknadi svoje pogreške", stoji u izvještaju Goala koji mu je dao ocjenu tri.

Alen Halilović asistirao je za pobjednički gol Sportinga iz Gijóna kod Deportiva (3-2) i također dobio trojku za 67 minuta provedenih na travnjaku Riazora. Ivan Perišić bio je nešto skromniji u slavlju Intera kod Chieva (1-0) dobivši ocjenu 2,5 u utakmici u kojoj je Marcelo Brozović dobio svega pet minuta.

Mario Mandžukić još se jednom našao u početnoj postavi Juventusa koji je, nakon Cityja u Ligi prvaka, svladao Genou u prvenstvu (2-0). No nije mu to pomoglo da se izbori za kvalitetniju predstavu. Za 83 minute u Veroni dobio je samo dvojku, najmanju ocjenu u redovima "stare dame".

Nikola Kalinić kao džoker s klupe ušao je u 58. minuti slavlja Fiorentine kod Carpija, za što je također dobio dva i pol.

Sve ocjene, kao i grafički prikaz kretanja hrvatskih reprezentativaca u nedjeljnim utakmicama širom Europe provjerite na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 55

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima