Obavijesti

Sport

Komentari 79

Martial je srušio Southampton, Halilović asistirao za pobjedu

Martial je srušio Southampton, Halilović asistirao za pobjedu
2

Manchester United sasvim se približio gradskom rivalu Cityju na vrhu Premiershipa nakon pobjede kod Southamptona uz dva gola Martiala. Dortmund je srušio Bayer

VIDEO

Anthony Martial postao je tek treći nogometaš u povijesti Manchester Uniteda koji je postigao golove u prve dvije premijerligaške utakmice. Francusko pojačanje u redovima "crvenih vragova" dvaput se upisalo u strijelce u gostujućoj pobjedi protiv Southamptona 3-2.

Graziano Pellè otvorio je utakmicu golom već u 13. minuti, a u sljedećem napadu pogodio je stativu. United nije djelovao kao momčad koja je sposobna pobijediti na St. Mary'su, a onda je Martial iz prve prave prilike gostiju u 35. minuti zabio za 1-1. Isti je igrač u desetoj minuti nastavka donio preokret, a pobjedu "vragova" potvrdio je Juan Mata točno na sredini nastavka.

Southampton je u završnici pritisnuo United i smanjio na 3-2 preko Pellèa. Na kraju je David de Gea s nekoliko sjajnih intervencija donio Van Gaalovoj momčadi pobjedu kojom izbija na drugo mjesto Premiershipa, bod ispred West Hama te dva iza vodećeg Manchester Cityja.

U drugoj kasnopopodnevnoj utakmici Norwich City izborio je remi na Anfieldu protiv Liverpoola (1-1) u utakmici koju je Dejan Lovren odigrao s klupe za pričuve.

"Redse" je u vodstvo doveo Danny Ings u 48. minuti, a 13 minuta poslije Russell Martin izjednačio je za "kanarince". Liverpoolu je to već četvrta uzastopna utakmica bez pobjede u ligi, posljednju je ostvario još 17. kolovoza protiv Bournemoutha.

Premiership, 6. kolo:

  • Tottenham - Crystal Palace 1-0
  • Liverpool - Norwich City 1-1
  • Southampton - Manchester United 2-3

Halilović asistirao za pobjedu Sportinga

Sporting iz Gijóna slavio je kod Deportiva u La Coruñi 3-2 u iznimno zanimljivoj utakmici u kojoj je važnu ulogu imao hrvatski reprezentativac Alen Halilović .

Antonio Sanabria zabio je dva gola u prvih osam minuta za Sporting, a Galicijci su se vratili na 2-2 već do 28. minute. Konačan rezultat postavio je Alex Menédez već u 34. minuti nakon asistencije Alena Halilovića.

VIDEO

Primera , 4. kolo:

  • Sevilla - Celta Vigo 1-2
  • Deportivo - Sporting Gijón 2-3
  • Villarreal - Athletic Bilbao (18:15)
  • Las Palmas - Rayo Vallecano (20:30)
  • Barcelona - Levante (20:30)

Dortmund se vratio na vrh Bundeslige

U Njemačkoj su ovu nedjelju na rasporedu bile tri utakmice trećeg kola, među kojima je najzanimljiviji bio ogled Borussije i Bayera u Dortmundu. Žuto-crni su slavili 3-0 uz golove Hofmanna , Kagawe i Aubameyanga (iz penala) te se tako izjednačili s Bayernom na vrhu ljestvice s maksimalnih 15 bodova, ali i nešto boljom gol-razlikom.

Bundesliga, 5. kolo:

  • Stuttgart - Schalke 0-1
  • Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen 3-0
  • Augsburg - Hannover 2-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome