Obavijesti

Sport

Komentari 32

Mateo Kovačić u stilu Zidanea, nahvalio ga i Zvonimir Boban

Mateo Kovačić u stilu Zidanea, nahvalio ga i Zvonimir Boban
1

Mateo Kovačić postigao je čudesan gol u remiju Intera i Lazija, a talijanski Il Post nespretno ga je nazvao srpskim veznjakom, prije usporedbe s velikim Zidaneom

VIDEO

Gol kakav se ne viđa svaki dan zabio je Mateo Kovačić , definitivno najljepši u svojoj karijeri, a i dan poslije europski mediji ne prestaju s pohvalama na račun njegove igre i savršenog voleja.

- Kovačić je potpisao jedan od najljepših golova u Serie A. Igrač milanskog Intera pogodio je identično kao Zinedine Zidane u finalu Lige prvaka u Glasgowu - piše španjolska Marca , a talijanskom Il Postu potkrala se greška u opisu našeg reprezentativca.

- Mateo Kovačić, srpski veznjak Intera, zabio je u nedjelju predivan i težak gol, pogodivši u okvir iz voleja nakon visoke lopte. Kovačić ima 20 godina i spada među najbolje svjetske igrače u svojoj generaciji - opisali su Talijani.

Utakmica je završila 2-2, do trenutka genijalnosti bivšeg igrača Dinama Lazio je vodio 2-0 na stadionu Giuseppea Meazze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Njegov fantastični gol promijenio je utakmicu . Oni su toliko kvalitetni, trebalo im je nešto takvo da ih podigne i vrati im nadu - rekao je Stefano Pioli , trener Lazija, a pun pohvala za Kovačića bio je i Zvonimir Boban .

- Ovo mu je bila najbolja utakmica u dresu Intera. I ne mislim to samo zbog prekrasnog gola. Mateo je sjajno igrao svih 90 minuta - poručio je Boban.

Kovačić je očito odlučio zabijati u serijama u talijanskom prvenstvu ove sezone. Prva dva gola zabio je u sedam dana rujna protiv Sassuola i Palerma, treći i četvrti također su došli u vezanim kolima, protiv Chieva i Lazija.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi