Obavijesti

Sport

Komentari 151

Messijeve majstorije odvele Barcelonu na vrh Primere...

Messijeve majstorije odvele Barcelonu na vrh Primere...
7

Messi je zabio tri komada Granadi u 4-0 pobjedi na Nou Campu. Neymar je zabio jedan gol, a Rakitić je odigrao vrlo dobrih 90 minuta. Barca je zasjela na vrh lige...

VIDEO

Barcelona je slavila protiv Granade 4-0 uz "hat-trick" Lea Messija i gol Neymara. Rakitić je igrao cijelu utakmicu i bio je vrlo dobar.

VIDEO

Luis Enrique stavio je Rakitića na Busquetsovu poziciju. S Hrvatom su u vezi igrali Arda Turan i Sergi Roberto. Šansu od prve minute dobio je i Aleix Vidal, još jedno Barcino pojačanje koje je čekalo istek Fifine kazne kako bi ga Barca registrirala.

Navijači na Nou Campu nisu dugo čekali na gol. Akcija iz snova u 8. minuti. Messi je povukao s desne strane, dao je Suarezu koji propušta kroz noge, a Arda Turan sjajno pronalazi Messija kojem nije bilo preteško zabiti za vodstvo.

Samo šest minuta kasnije već je 2-0. Još jedna fenomenalna akcija Barcelone. Neymar daje za Suareza, ovaj iz prve za Messija, a Argentinac šalje drugu loptu iza leđa Fernandeza i već je 2-0 za Barcelonu.

Barcelona je mogla riješiti utakmicu puno prije 58. minute i trećeg gola Lionela Messija. Neymar je prošao kroz obranu Granade i pogodio stativu, a Messi je naletio i pogodio u praznu mrežu za 3-0 i njegov "hat-trick".

Točku na i stavio je Neymar u 82. minuti. Barcelona je s ova tri boda preuzela vrh Primere i sad ima bod više od Atletico Madrida koji ovo kolo igra u nedjelju kod Celte.

Primera:

  • Barcelona - Granada 4-0 (Messi 8, 14, 58, Neymar 83)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 151

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima