Obavijesti

Sport

Komentari 38

Milan remizirao, Juve i Napoli slavili pred derbi za 1. mjesto

Milan remizirao, Juve i Napoli slavili pred derbi za 1. mjesto
1

Nogometaši Milana remizirali su s Udineseom 1-1 na svojem San Siru. Juventus je dobio Frosinone 2-0, a Napoli Carpi 1-0. Sjajna najava pred derbi sljedeće kolo

VIDEO

Nogometaši Milana remizirali su s Udineseom 1-1 na svojem San Siru u sklopu 24. kola talijanske Serie A. U vrlo temperamentnoj utakmici gdje se Udinese većinu utakmice branio Milan nije uspio doći do sva tri boda. Strijelci su bili Pablo Armero za Udinese i M'Baye Niang za Milan. Andrija Balić nije debitirao.

Milan je nesumnjivo bio bolja momčad tijekom cijele utakmice. Sretni gol Udinesea dogodio se u 17. minuti kad je nakon dvije sjajne obrane mladog Gianluigija Donnarumme bivši milanovac Pablo Armero u gužvi u šesnaestercu pospremio loptu.

'Rossoneri' su izjednačili odmah na početku prvog poluvremena. M'Baye Niang je na sjajnu asistenciju Carlosa Bacce još bolje pogodio za 1-1. Od tog trenutka igrala je samo jedna momčad - Milan. Niz sjajnih prilika, prečki, promašenih prilika s pet metara nogometaši Milana nisu uspjeli realizirati.

Udinese se branio, a imao je i puno sreće. 'Zebre' su se uspjele obraniti i otići sa San Sira s vrijednim bodom, odnosno Milan je ostao bez dva još vrjednija boda u borbi za Ligu prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Juve uvjerljivo s Frosinoneom

Juventus je stigao do sigurne pobjede protiv Frosinonea u gostima 2-0. Bila je to 14. pobjeda u nizu 'bianconera' što im je najbolji niz u povijesti kluba. 

Juve je Frosinone slomio tek u 73. minuti, iako je bio bolja momčad cijelu utakmicu, kada je Juan Cuadrado na asistenciju Alexa Sandra pogodio za 1-0. Mora se priznati da je Juventus pogodio s dovođenjem Alexa Sandra. Iz utakmice u utakmicu je sjajan.

Gol za konačnih 2-0 zabio je Paulo Bruno Dybala (22) svojim 13. golom ove sezone. Dybala je najbolja investicija Juventusa još od transfera Pogbe iz Manchestera. Mladi Argentinac je stigao za 40 milijuna eura iz Palerma i do sad je opravdao svaki euro uložen u njega.

 Juve je tako ostao na istoj bodovnoj razlici za Napolijem (2 boda), koji nije ispustio bodove ovo kolo.

Napoli zadržao prednost

Do teške pobjede došli su nogometaši Napolija svladavši Carpi na San Paolu 1-0. Strijelac je bio Gonzalo Higuain iz penala svojim 24 golom ove sezone. Argentinac je nezaustavljiv, a svojoj momčadi je donio nova tri boda čime je Napoli ostao na vrhu ljestvice, dva boda ispred Juventusa.

Napoli je stigao do treće uzastopne pobjede, a u zadnjih deset utakmica imaju devet pobjeda i poraz (onaj od Intera u Kupu 2-0). Spomenimo i da su navijači Napolija pružili podršku svojem stoperu Kalidouu Koulibalyju, meti rasističkog vrijeđanja Lazijevih navijača, tako što su prije početka utakmice držali fotografije s njegovim licem.

Sjajna je to najava za predstojeći derbi vodeće dvije momčadi talijanske lige. Utakmica koja bi mogla odlučiti prvaka, s obzirom na formu, igrat će se sljedeće kolo, 13. veljače na Juventus stadionu u Torinu.

Detaljnije statistike svih utakmica pogledajte na portalu Goal.

Rezultati 24. kola talijanske Serie A:

  • Verona - Inter 3-3
  • Milan - Udinese 1-1
  • Frosinone - Juventus 0-2
  • Napoli - Carpi 1-0
  • Sassuolo - Palermo 2-2
  • Torino - Chievo 1-2
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida