Obavijesti

Sport

Komentari 9

Milevski uzeo '88': Znamo da je bećar, ali ne smeta nam to

Milevski uzeo '88': Znamo da je bećar, ali ne smeta nam to
1

Iskusni ukrajinski napadač predstavljen je danas i službeno na Parku mladeži. Milevski je uzeo dres s brojem 88 i svima u klubu zahvalio se na povjerenju

VIDEO

Zašto smo doveli Milevskog? Na prijedlog trenera Sablića, imamo problema na tom mjestu, tražimo rješenja. U razgovoru koji smo obavili zaključili smo da bi bilo dobro angažirati Artema, predstavio je najnovije pojačanje 'crvenih' predsjednik RNK Splita Slaven Žužul.

Svjesni su u Splitu što dobivaju dolaskom Artema Milevskog, no bez obzira na glas koji ga prati potpisali su na godinu i pol.

- Svi znate da je osebujan lik, na terenu i van njega. Znamo da je bećar, mene to i ne smeta, vjerujem da će trener to znati iskontrolirati. Tetošit ćemo ga, bit ćemo strpljivi, vjerujem da će nam uzvratiti na terenu. Očekujem da igramo ljepši nogomet, da doprinese Splitu da osvoji koji bod više i da budemo pri vrhu. On i Goran su dugogodišnji prijatelji, obećao je kako ga neće iznevjeriti. Danas ide u Međugorje, priključit će se ekipi. Vjerojatno će dobro doći za razvoj naših mlađih igrača. Ovo je ipak drugačija sredina od Hajduka. Artem će biti naše veliko pojačanje, mi nećemo dozvoliti, prokockati šansu da iz njega ne izvučemo maksimum - dodao je Žužul.

Na njegovu dolasku inzistirao je Goran Sablić s kojim je Artem igrao u Dinamu iz Kijeva.

- Vjerujem da Artem može dosta toga napraviti, pogotovo što se tiče napadačkog dijela, baš takav tip igrača nam treba. Vjerujem da će kroz 2-3 tjedna doći u određenu formu. Pomoći će drugim igračima, mislim da ova situacija i nama i njemu može biti korisna. Jako dobro znam u kojem je stanju bio, posljednja dva mjeseca individualno, to je pristup i način na koji se Artem Milevski može vratiti nogometu - rekao je Sablić.

Medijima se nakon trenera i predsjednika obratio i sam Milevski.

- Želim zahvaliti na ukazanom povjerenju, klubu koji mi je dao ruku da igram nogomet. Imam veliku želju opravdati ukazano povjerenje. Ne mislim da mi je ovo posljednja šansa, smatram da mogu igrati još nekoliko godina, tek mi je 30 godina. Fokusiran sam da vratim ono što sam imao prije, tada nijednom protivniku neće biti lako - najavio je povratak u formu Milevski.

Nedavno je u razgovoru za 24sata rekao kako uživa u Splitu i Hrvatskoj, a sada mu se pružila nova prilika da oživi karijeru u gradu u koji se toliko zaljubio. No pitanje je kako će ga dočekati Torcida.

- Bilo je i jačih prijelaza iz kluba u klub. Imao pošten odnos i odradio maksimalno profesionalno sve u Hajduku. Ako zabijem protiv Hajduka, neću slaviti iz poštovanja - zaključio je Milevski i odmah se priključio momčadi na mini pripremama u Međugorju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao