Obavijesti

Sport

Komentari 20

Milović: Gledali smo Estonce i bili optimisti, ali opekli smo se

Milović: Gledali smo Estonce i bili optimisti, ali opekli smo se
1

Bili smo ljuti na kraju zbog rezultata, nismo pričali u svlačionici, dogovorili smo se da ćemo pričati u uzvratu, kaže Milović uoči uzvrata prvog pretkola Europske lige

VIDEO

Goran Milović (26) priželjkivao je uoči ogleda Hajduka protiv Sillamäe Kaleva u Estoniji visoku pobjedu kako "bili" ne bi strepili u uzvratu, no dogodilo se suprotno. Mršavi remi Hajduku ne jamči prolaz.

- Bili smo optimistični na osnovu snimki. Pokušavali smo ih uspoređivati s Dundalkom od lani, mislili smo da su oni slabiji od njih, ali i mi smo se dosta promijenili. Sedam-osam igrača nam fali, vrijeme će pokazati jesmo li bolji ili lošiji. Možda su nas zavarale i pripremne utakmice jer igrači ne reagiraju isto na pripremama i u službenim utakmicama. Opekli smo se, ovo nam je škola za ubuduće - kaže Milović koji vjeruje kako je stadion u Dugopolju njihova velika prednost.

- Ambijent je odličan, vidjeli ste kako smo protiv Rijeke dobro reagirali na blizinu publike. To bi trebala biti naša velika prednost, pogotovo jer oni nisu naviknuti na takav ambijent. Nadam se da će biti impresionirani, barem u prvom poluvremenu, i da ćemo to maksimalno iskoristiti.

Protivnički golman ocijenio je Milovića najopasnijim igračem Hajduka.

- Ovisi kako on to gleda. Vjerojatno cijeni kapetana kao nekoga tko igra veliku ulogu, koji može dati sigurnost momčadi ili, ako krene po zlu, može unijeti nemir svojom lošom reakcijom.

Neki su procijenili kako je bilo malo panike u redovima Hajduka pred kraj utakmice.

- Iskreno, sigurno smo se osjećali. Možda su bile neke situacije iz prekida ili odbijanaca da se malo uspaničarimo, ali osjećao sam da smo bolji te da to možemo pokazati na terenu. Bili smo ljuti na kraju zbog rezultata, nismo pričali u svlačionici, dogovorili smo se da ćemo pričati u uzvratu - kaže kapetan Hajduka, kojem je to najveća čast.

- Tu sam iz Splita, moja prva želja bila je zaigrati za Hajduk, a druga postati kapetan. To je zasad ispunjenje mojih dječačkih snova. To i ona pobjeda protiv Intera u Milanu koja je pečat jedne generacije Hajduka - zaključio je Goran Milović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje

Šibenčani pobijedili u Gradskom vrtu i vratili se u elitni rang!
ZRINSKI - ŠIBENIK 0-2

Šibenčani pobijedili u Gradskom vrtu i vratili se u elitni rang!

Josip Majić u 34. minuti zabio je iz penala. Ivan Božić, džoker s klupe, poentirao je u 77. za 2-0. Fran Jović isključio je dva igrača Zrinskog. U 41. minuti drugi žuti dobio je Petar Korov, a u 90. crveni Mato Stanić
Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!
ZATO JE BIO ISCRPLJEN!

Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!

Filip je iz Houstona otišao u Zagreb vidjeti novorođenu kćer, ali je putem pokupio virozu pa pet dana nije mogao trenirati i uzimao je antibiotik. Zato je u meču djelovao iscrpljeno