Obavijesti

Sport

Komentari 52

Milović: Zagreb nas je tresnuo, moramo biti više kao momčad

Milović: Zagreb nas je tresnuo, moramo biti više kao momčad
6

Ima u svlačionici nekih razmirica i priča, ali to je ono što ostaje unutar četiri zida. Neki igrači morali bi promijeniti pristup, rekao je stoper Hajduka Goran Milović...

VIDEO

Igrači Hajduka Goran Milović i Jean Kouassi promovirali su danas na Poljudu novi kalendar Hajduka te su tom prigodom odgovorili i na pitanja vezana uz zadnju utakmicu u kojoj su nakon izuzetno loše igre poraženi protiv Zagreba. 

Tomislav Gabelić/24sata

Nakon utakmice, svi su igrači šutke i bez riječi napustili travnjak, jedino je Goran Milović smogao snage stati pred mikrofone. Danas je ponovio kako je to bila sramotna predstava koja se nije smjela dogoditi na dan kada je Torcida na Rivi organizirala veliki prosvjedni skup.

- Ovih dana su se oko kluba ''izdogađale'' svakakve stvari, od neigranja derbija u Maksimiru, od te treće utakmice bez publike, skupa na Rivi i sve je to utjecalo na nas. Svjesni smo kako na nas kao profesionalce to ne bi trebalo utjecati, ali i mi smo ljudi od krvi i mesa, s osjećajima... - pojasnio je Milović i dodao kako mu je ipak, najgore od svega istrčati pred prazan Poljud.

- Protiv Lokomotive smo se izvukli, protiv Osijeka smo pobijedili uz ne baš bajnu igru, da bi sve kulminiralo ovim porazom protiv Zagreba, porazom koji nas je dobro tresnuo o pod. Prvo poluvrijeme nije ni bilo toliko loše, uostalom svi ste vidjeli i što se dogodilo, ali nećemo u tome tražiti opravdanje. U drugom smo se dijelu potpuno neobjašnjivo raspali. Moramo ovo iskoristiti na najbolji mogući način, moramo dobro proanalizirati i što prije zaboraviti na ono ružno, te se za kraj s pobjedama oprostiti od navijača - rekao je stoper Hajduka.

Nakon utakmice Milović je javno kazao kako je među njegovim suigračima bilo dosta sebičnosti, a o tome je bilo riječi i u svlačionici.

- Razgovarali smo i razgovarat ćemo o tome, ima u svlačionici nekih razmirica i priča, ali to je ono što ostaje unutar četiri zida. Vjerojatno će se neki prepoznati u mojim riječima, možda i neće, ali bi morali shvatiti i promijeniti pristup. Nakupilo se dosta emocija, zato sam rekao to što sam rekao i stojim pri tome, ali neću više govoriti o tome. Svima nam mora u prvom planu biti momčadska igra i Hajduk - dodaje Milović.

U nedjelju je gradski derbi protiv Splita, susret dva rivala koji u zadnje vrijeme bilježe slabe rezultate.

- To je zasebna utakmica, sve će se krize i naše i njihove zaboraviti, to je jedan drugačiji naboj... Bit će teška i kvalitetna utakmica, nadam se ugodna za oko navijačima. Nakon više od tri mjeseca što nismo igrali na Poljudu pred publikom, sigurno će doći u velikom broju i to bi nas moglo pokrenuti. Sreća da konkurenti nisu iskoristili naš poraz, Lokomotiva i Split su remizirali, nisu nam se primakli, tako da još uvijek držimo treće mjesto. Nadam se kako ćemo se do kraja odvojiti od izravnog konkurenta Splita.

U sivilo ostatka momčadi utopio se i Jean Kouassi. Najbolji protiv Zadra, a nakon toga je malo pokazao.

- Ne znam što da kažem. Po meni nije to problem, nego je to jednostavno - nogomet. Igraš puno, malo si umoran, momčad upadne u krizu... Ne možeš biti dobar i pobijediti na svakoj utakmici, pogotovo ako ima puno mladih igrača, koji nemaju iskustva, koji se ne znaju dozirati. Znam da se ne može igrati jedan dan dobro, drugi dan loše, da moramo biti dobri na svakoj utakmici - kaže Kouassi.

U naredne dvije utakmice do kraja polusezone može se popraviti dojam.

- Svi znaju koliko je nama Torcida važna, bilo je teško bez njih, sada kad će biti s nama, bit će puno bolje. Mislim da ćemo igrati i pobijediti uz njihovu pomoć. Vidjeli ste što je bilo na Rivi, nevjerojatno je što rade za nas. Gledao sam na TV i čitao novine, bilo je to nevjerojatno - zaključio je Kouassi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome