Obavijesti

Sport

Komentari 33

Mini Dinamo i navijači prikupili su 50.000 kuna za Vukovarce...

Mini Dinamo i navijači prikupili su 50.000 kuna za Vukovarce...
10

Futsal Dinamo sezonu je završio humanitarnim susretom u Ciboni pred 3000 ljudi. Nordic Stars slavio je 6-4, a prihod je išao vukovarskoj udruzi Sv. Vinka Paulskog

VIDEO

Futsal Dinamo sezonu je završio porazom , ali nitko od 3000 navijača iz Cibone nije izašao tužan. Zahvaljujući utakmici protiv momčadi Nordic Stars, sastavljene od najboljih malonogometaša Švedske, Danske, Norveške i Finske , udruga Sv. Vinka Paulskog iz Vukovara ima nešto više od 50.000 kuna više na žiro računu.

VIDEO

Vukovarska udruga pomaže sugrađanima slabijeg imovinskog stanja i obiteljima s više djece, a nakon utakmice Futsal Dinama i Nordic Starsa u Ciboni, udruga će imati razloga za osmijeh preko božićnih praznika. Prikupljenim sredstvima od humanitarnog spektakla pomoći će obiteljima i onima slabijeg imovinskog statusa u gradu heroju.

- Vukovar i dalje trpi posljedice ratnih razaranja. Zato smo organizirali utakmicu za grad heroj - rekao je Tomo Šokota , koji proživljava novu mladost u Futsal Dinamu.

Jurica Galoić/PIXSELL

Zabio je Šokota u 6-4 porazu od skandinavskog Dream Teama , a Bad Blue Boysi oduševili su gostujuće igrače. Pjesma "Moja domovina" odzvanjala je Ciboninom dvoranom više od pola sata bez prestanka. Goste je vodio Mićo Martić , proslavljeni hrvatski igrač, trener i bivši izbornik "kockastih", danas aktualni izbornik Finske.

Na utakmici je bilo preko 100 gostiju iz Vukovara , pretežito mladih igrača koji su odigrali nekoliko utakmica uoči glavnog programa i bili dio spektakla u Ciboni.

Goran Jakuš/PIXSELL

Futsal Dinamo , klub koji pripada navijačima, završio je godinu humanitarnim spektaklom. Bila je to povijesna godina za momčad u plavom. Dinamo je osvojio prvi trofej , punio dvorane diljem Zagreba i rušio rekorde gledanosti, doveo poznata imena u klub, na parket i na klupu, a u 2015. ide po prvu ligu.

Pokretanje videa...

Goran Jakuš/PIXSELL VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović