Obavijesti

Sport

Komentari 5

Mladi nogometaši Zadra slavili su na memorijalnom turniru

Mladi nogometaši Zadra slavili su na memorijalnom turniru
3

U konkurenciji dječaka starih 10 godina Zadrani su pobijedili svoje vršnjake Slaven Belupo 2-1. Trećeplasirana je momčad Sesveta, dok je Bjelovar osvojio 4. mjesto

VIDEO

Nogometaši Zadra su najugodnije iznenađenje Memorijalnog međunarodnog turnira u nogometu u konkurenciji dječaka rođenih 2005. i godinu dana mlađih u organizaciji NK Bjelovara. Oni su kroz dvodnevni turnir pokazali najviše. Doduše, u finalu U – 9, su se za pobjednički pehar izborili nakon kaznenih udaraca, jer su u regularnom vremenu odigrali protiv NK Osijeka 1-1. Nakon što su mladi Osjećani promašili kazneni udarac, Zadrani su poletjeli jedan drugome u zagrljaj. Treće mjesto pripalo je Vrbovcu, dok su dječaci iz bjelovarskog prigradskog Rovišća bili veliko iznenađenje osvajanjem četvrtog mjesta. 

U konkurenciji dječaka starih 10 godina, Zadrani su pobijedili svoje vršnjake Slaven – Belupo 2-1. Trećeplasirana je momčad Sesveta, dok je čast organizatora NK Bjelovara, „spašena“ osvajanjem četvrtog mjesta. 

Osim pobjedničkih pehara Zadrani su u svojim redovima u konkurenciji dječaka rođenih 2006. godine, imali i najboljeg strijelca (Sebastijan Kajtazi) i najboljeg igrača (Josip Perinčić), dok je za najboljeg vratara pehar primio David Markušić iz Slaven Belupa. 

Isto se desilo i kod godinu dana starijih. Najbolji strijelac je Roko Peroš, a igrač njegov klupski kolega iz Zadra Patrik Prepalaj. Osjećani su se morali zadovoljiti peharom koji je pripao njihovom vrataru Nemanji Poznanović. 

Medalje i pehare su podijelili: Ivo Bedi, Predsjednik stručne komisije HNS-a, Josip Juraj Tominac, predsjednik NK Bjelovara, te Filip Garvranović, mladi rukometni reprezentativac i Tomislav Barić, tajnik ŽNS-a. 

- Turnir u Bjelovaru je sjajno organiziran i uvijek rado dolazimo u taj grad, gdje već imamo brojne prijatelje – kazali su Damir Pankasz i Igor Škorput, treneri pobjedničkih momčadi. 

Turnir je održan po 13. put održava u spomen poginulom branitelju, nekadašnjem igraču NK Bjelovara i poznatom liječniku dr. Anđelku Višiću. Višić, koji je bio jedan od utemeljitelja Gastroenterologije u Bjelovaru poginuo je 1991. godine kada je sanitetsko vozilo u kojemu se nalazio naletjelo na neprijateljsku zasjedu na pakračkom području.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom