Obavijesti

Sport

Komentari 17

'Mnogi bi pobjegli, no čelnici Hajduka su se odlučili boriti'

'Mnogi bi pobjegli, no čelnici Hajduka su se odlučili boriti'
1

Ovo što su čelnici Hajduka odlučili ostati u klubu, po meni je razuman čin za koji im treba odati priznanje, kaže Zoran Vulić, trener Splita koji je izbacio Hajduk iz Kupa

VIDEO

Dobro je rekao 'Biće' Mladinić, klub može upasti u krizu igre i rezultata, ali ne smije upasti u krizu rukovođenja, a Hajduku se upravo to dogodilo, rekao je Zoran Vulić.

Zoran Vulić vrlo emotivno je doživio izbacivanje Hajduka iz Kupa. Trenutačno je trener Splita, no ne krije da mu je Hajduk uvijek bio i ostao u srcu te da je tužan zbog trenutnog stanja u klubu.

- Nikome ovo što se događa nije drago, pogotovo što je u pitanju kriza rukovođenja, do koje u klubu kao što je Hajduk nikad ne smije doći.

Unatoč tome, Vulić nije pristalica radikalnih poteza, poput kolektivne ostavke čelnika kluba, koju su neki zagovarali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo što su čelnici Hajduka odlučili ostati u klubu, po meni je razuman čin za koji im treba odati priznanje. Mnogi bi na njihovom mjestu pobjegli, ali oni su ostali boriti se s problemima i na tome im treba čestitati.

Iako je Hajduk u velikoj krizi, Vulić ne vjeruje u produbljivanje te krize, koja bi u najgorem slučaju mogla rezultirati čak i borbom za opstanak.

- Hajduk se mora koncentrirati na utakmice koje slijede, treba skupiti unutarnju snagu, trebaju svi zajedno učiniti što mogu da se izvuku iz ove situacije. Ne bojim se ja za Hajduk, kad se malo primiri situacija, opet će oni doći na svoje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića