Obavijesti

Sport

Komentari 102

Modrić je i službeno proglašen najboljim veznjakom Primere

Modrić je i službeno proglašen najboljim veznjakom Primere
6

Presretan sam. Ovo je stvarno veliko priznanje i želim zahvaliti svim navijačima i suigračima, rekao je Luka Modrić okupljenima na gala svečanosti u Zaragozi...

VIDEO

Nakon što su ga čitatelji Marce proglasili najboljim veznjakom u, po mnogima najjačoj ligi na svijetu , španjolskoj Primeri, isto je učinila i sama liga po glasovima trenera i igrača na velikoj svečanoj gala večeri ' Premios La Liga '.

U izboru za najboljeg veznog igrača španjolske nogometne lige za sezonu 2013./2014. hrvatski je reprezentativac po glasovima službenog žirija slavio ispred Gabija iz Atletico Madrida te Busquetsa iz Barcelone .

VIDEO

- Presretan sam. Ovo je stvarno veliko priznanje i želim zahvaliti svim navijačima i svojim suigračima - rekao je Luka Modrić okupljenima u Zaragozi , a njegov učinak u prvenstvu prošle sezone pogledajte u statistici portala Goal .

Rakitiću nagrada za fair-play

Drugoj hrvatskoj zvijezdi Primere, Ivanu Rakitiću pobjegla ja nagrada za najboljeg ofenzivnog veznjaka lige koju je ispred njega odnio njegov današnji klupski suigrač, Andres Iniesta . Iza hrvatskog reprezentativca završio je Koke , a Rakitiću je kao utjeha ostala nagrada za fair-play koju je u njegovo ime primio legendarni kapetan Barcelone Carles Puyol .

Nagradu za najboljeg trenera odnio je trener Atletico Madrida Diego Simeone , a najbolji golman je Keylor Navas koji je prošle godine branio za Levante. Otkriće godine je Rafinha , član Barcelone koji je prošlu sezonu odigrao za Celtu iz Viga.

Ronaldo najkorisniji igrač, najbolji napadač i autor najljepšeg gola

Najbolji obrambeni igrač ispred Atleticovog Mirande je stoper Real Madrida Sergio Ramos , a njegov suigrač Cristiano Ronaldo autor je najljepšeg gola prošle sezone. Podsjetimo, Portugalac je odlično reagirao pred golom i neuobičajenim udarcem petom sjajno zabio protiv Valencije .

VIDEO

Portugalac je proglašen za najboljeg napadača , ali je dobio i ove godine ustanovljenu nagradu za najkorisnijeg igrača prošle sezone u Španjolskoj .

- To je samo još jedna nagrada. Još jedna dvostruka nagrada. Zahvaljujem, ne znam što bih rekao. Ovo je najvažnija nagrada. U redu, hat-trick nagrada . Prekrasna večer - rekao je Ronaldo nakon dodjele na koju je došao sa svojom djevojkom Irinom Shayk .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja