Obavijesti

Sport

Komentari 66

'Modrić nije na razini, Ronaldo zakazao u velikim utakmicama'

'Modrić nije na razini, Ronaldo zakazao u velikim utakmicama'
4

Španjolska Marca analizirala je učinak Realovih igrača nakon 15 kola. Za Modrića piše kako nije na pravoj razini, a za Matea Kovačića kako je pokazao premalo...

VIDEO

Barcelona i Atletico ispred njih, 30 bodova u 15 kola i tri poraza. To je dosadašnji učinak Real Madrida. Nakon posljednjeg poraza, onog na Madrigalu od Villarreala, najtiražniji sportski dnevnik u Španjolskoj analizirao je učinak igrača Reala.

"Očekivalo se da će se vratiti nakon poraza od Barcelone i prijeći preko nesuglasica koje imaju s trenerom Benitezom. No to se nije dogodilo. Niti jedan igrač nije u pravoj formi i ne može se reći da bi mogao sam vući cijelu momčad", piše Marca u analizi.

Luka Modrić jedan je od najvažnijih igrača Reala, ali samo kad je u formi. Prema posljednjim nastupima, to nije bio slučaj. Luka je bio izravni krivac za gol u posljednjem porazu od Villarreala nakon što je izgubio loptu na sredini terena.

"Modrić je ključ u Benitezovoj momčadi, ali nije na očekivanoj razini", piše Marca i podsjeća da je Luka imao problema s ozljedama.

Mateo Kovačić doveden je kao mlada zvijezda.

"Premalo je pokazao s obzirom da je Real za njega platio 30 milijuna eura. Počeo je samo šest utakmica. Premalo", dodaje Marca.

Ronaldo zabija u malim utakmicama

Ni Ronaldo nije bio pošteđen kritika.

"Zabija gol po utakmici, a stvari izgledaju loše. Jedini je igrač na svijetu koji zabija gol po utakmici, ali ostavlja dojam da je ispod svoje najbolje razine. Od njega se očekuje više u velikim utakmicama", dodaje Marca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 66

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović