Obavijesti

Sport

Komentari 60

'Molde pratimo još od ždrijeba, Aalborg nas je nešto i naučio'

'Molde pratimo još od ždrijeba, Aalborg nas je nešto i naučio'
8

Nismo se za njih pripremali samo ovih par dana nego od prvoga dana kada smo ih izvukli, no nije bilo sportski pričati o tome dok nismo prošli Folu, otkrio je Mamić...

VIDEO

Nogometaše Dinama nakon uvjerljive pobjede protiv Intera u HNL-u očekuje i prva utakmica trećeg pretkola Lige prvaka . 'Modri' u utorak od 21 sat na Maksimiru dočekuju norveški Molde, a trener Zoran Mamić najavljuje i pobjedu.

POGLEDAJTE VIDEO: Zoran Mamić komentira pripremljenost

Pokretanje videa...

24sata 00:36


Pratimo Molde još od ždrijeba

- Čeka nas novi europski ispit , očekujemo dobru i kvalitetnu utakmicu i naravno pobjedu. O Moldeu znamo puno, analizirali smo ih i dobra su momčad s opasnim pojedincima. Naravno, moram biti iskren i reći da se nismo za njih pripremali samo ovih par dana nego od prvoga dana kada smo ih izvukli, no nije bilo sportski pričati o tome dok nismo prošli Folu - otkrio je Mamić pa nastavio:

U laganoj su prednosti, odigrali su već pola prvenstva

- Oni su možda i u maloj prednosti jer je Norveška liga već odigrala pola prvenstva, no svjesni smo što ova utakmica nosi i vjerujemo u kvalitetan rezultat - poručio je trener Dinama pa se osvrnuo i na činjenicu kako su 'modri' prošle godine u ovoj fazi natjecanja ispali od danskog Aalborga :

- Molde i Aalborg su slične momčadi po mentalitetu i stilu igre. Iz svake utakmice se može nešto izvući i naučiti. Naravno, iz te utakmice protiv Aalborga na Maksimiru smo mogli naučiti da je bitno brojne prilike pretvoriti u gol – rekao je Mamić pa se osvrnuo i na sve manji broj ozlijeđenih igrača, za Molde ne konkuriraju Schildenfeld , Pavičić i Radonjić :

- Već sam rekao neki dan da imamo odličan kadar igrača i nikada nije lako odlučiti tko neće biti u 18 igrača koji konkuriraju za utakmicu . Ipak, imamo puno utakmica, igramo na tri 'fronta' i svi igrači će dobiti priliku dokazati da zaslužuju biti u Dinamu - rekao je Mamić, a utakmicu je na Dinamovoj stranici najavilo i nekoliko igrača 'modrih':

Pjaca: Tek prva utakmica

- Ovo je tek prva utakmica i znamo da nas čeka uzvrat u Norveškoj, no naravno da želimo već na Maksimiru, pred našim navijačima ostvariti što bolji rezultat – rekao je Marko Pjaca , a na njega se nadovezao i njegov imenjak Rog :

Rog: Dižemo se

- Dižemo se, imamo dvije pobjede zaredom i to uz dvije kvalitetne utakmice i uvjeren sam da ćemo u utorak biti još bolji i da ćemo doći do prednosti uoči uzvrata u Norveškoj.

Soudani: Dat ćemo sve od sebe

- Znamo koliko su važne ove utakmice i što mogu donijeti momčadi i cijelom klubu. Dat ćemo sve od sebe, pa iako se u sportu nikada ne može obećati pobjeda ono što možemo garantirati je da ćemo napraviti apsolutno sve za što bolji rezultat – rekao je Hilal Soudani .

Inače, ulaznice za utakmicu su u prodaji po 10 kuna za Sjever , 20 kuna za Istok te 30 kuna za Zapad . Blagajne rade u ponedjeljak od 10 do 19 te na dan utakmice od 10 do 21:45 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja