Obavijesti

Sport

Komentari 98

Može Real i bez gola Ronalda: Slavlje nad Deportivom za mir

Može Real i bez gola Ronalda: Slavlje nad Deportivom za mir
2

Isco i Benzema zabili su u pobjedi Real Madrida nad Deportivom 2-0 u 23. kolu Primere. Cristiano Ronaldo nije zabio treću utakmicu zaredom, ali "kraljevi" su prvi

VIDEO

Opća konsolidacija u Realu nakon katastrofe protiv Atlética očito je urodila plodom. Protiv Deportiva na Santiago Bernabéuu, istina, nije bilo tako uvjerljivo kako se možda moglo očekivati, ali i pobjeda 2-0 bit će dovoljna za mir u svlačionici Carla Ancelottija .

VIDEO

Ono što ga, pak, može malo više brinuti činjenica je što ni treću utakmicu u nizu gol nije zabio Cristiano Ronaldo . Posljednji put to se dogodilo još 2011., ali za utjehu mu ostaje asistencija za drugi gol.

Ronaldo je otvorio utakmicu protiv Depora udarcem u 13. minuti koji je odsjeo na prečki, potom se lopta odbila do Karima Benzeme koji nije uspio pogoditi okvir. Pet minuta poslije i Bale je umjesto gola pogodio njegov okvir, a nervozu je spriječio Isco vodećim golom u 22. minuti.

Nakon duge akcije po desnoj strani Ronaldo je promašio šansu iz blizine, no vratio ju je Arbeloi koji poslužuje Isca, a Španjolac sjajno odmjerenim udarcem zabija za 1-0.

U drugom poluvremenu Deportivo se dobro držao, mogao je i izjednačiti kada je Borgesu pogodio treći put okvir gola na utakmici. No Real je suvereno držao minimalno vodstvo, a 17 minuta prije kraja Benzema je riješio pitanje pobjednika kada je Ronaldo poslužio Benzemu, a Francuz prebacio gostujućeg golmana za konačnih 2-0.

Debi za "kraljevski klub" u 70. minuti utakmice upisao je bivši veznjak Cruzeira Lucas Silva . Real je ostao prvi s četiri boda i utakmicom više od Barcelone, Deportivo je 13. s pet bodova više od zone ispadanja.

Primera, 23. kolo

  • Sevilla - Córdoba 3-0
  • Real Madrid - Deportivo 2-0
  • Granada - Athletic Bilbao (20:00)
  • Málaga - Espanyol (22:00)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 98

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja