Obavijesti

Sport

Komentari 79

Murić opet zabija u Dinamu, ali onom koji pripada navijačima

Murić opet zabija u Dinamu, ali onom koji pripada navijačima
2

NK Varteks ugostio je Futsal Dinamo pred 2000 ljudi. Za zagrebačku momčad zaigrao je i Robert Murić koji je "veliki Dinamo" napustio 2014. i otišao u Ajax...

VIDEO

NK Varteks ugostio je Futsal Dinamo u revijalnoj utakmici u sklopu  365. Zimskog prvenstva Varaždin u nedjelju. U Areni Varaždin pred 2000 ljudi Futsal Dinamo slavio je 7-4. Futsal Dinamo za ovu se priliku pojačao s Robertom Murićem.

Talentirani Murić ponovno je navukao Dinamov dres, no onaj u kojem su "modri" 1967. osvojili jedini europski trofej i koji koristi Futsal Dinamo . Zapravo, gotovo isti taj. Dinamovo malo "d" je zaštićeno pa su iz Futsal Dinama malo nakosili "d".

Murić odlazak iz Dinama ne pamti po dobrome.

Njegov otac krenuo je u pregovore sa Zdravkom Mamićem 2014. godine , no to je preraslo u veliku svađu, a završilo je podizanjem optužnice protiv Mamića zbog prijetnji Murićevom ocu, obiteljskom prijatelju i odvjetniku.

U Ajaxu je dobio slobodno vrijeme za blagdane koje je iskoristio kako bi ponovno navukao Dinamov dres. Murić je zabio za 4-3, a 2000 navijača ustalo je i zapljeskalo.

"Nogomet se igra zbog navijača"

Varteks se za ovu utakmicu pojačao bivšim igračima Golubarom, Mujanovićem i Vukmanom, no nije pomoglo. Futsal Dinamo ipak je bio bolja momčad.

No rezultat je bio u drugom planu. Bio je to derbi dva kluba u vlasništvu svojih navijača koji funkcioniraju po modelu "jedan član, jedan glas".

Nekoliko stotina Bad Blue Boysa stiglo je u dvoranu, a u navijačkom nadglasavanju nisu im ostali dužni ni domaći White Stonesi.

- Rezultat nije bio u prvom planu, a utakmica je bila atraktivna i vidjeli smo puno golova. Najvažniji su navijači i zbog njih se igra nogomet. To ste mogli i danas vidjeti. Mi trenutno imamo malu pauzu pa slijedi nastavak prvenstva i borba za razigravanje - rekao je trener Futsal Dinama Mićo Martić , prenosi Varaždinski.hr.

Varteks je bio sjajan domaćin. Zadovoljni su i s odazivom navijača za ovu utakmicu, kao i s ponašanjem gostujućih navijača.

- Hvala Futsal Dinamu i Bad Blue Boysima koji su došli u Varaždin. Nadam se da ćemo još igrati međusobno. Odlično je bilo i na parketu i na tribinama - rekao je tajnik NK Varteksa Rikardo Kahlina.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani