Obavijesti

Sport

Komentari 222

Na veliki derbi u Zagreb stiže 20.000 ljudi, vraćaju se BBB-i

Na veliki derbi u Zagreb stiže 20.000 ljudi, vraćaju se BBB-i
6

POVRATAK Doći će svi oni koji se kunu u nedužnost braće Zdravka i Zorana Mamića, kao i njihovi suparnici. Sve su to preduvjeti da Maksimir bude ispunjen

VIDEO

Kad su Dinamo i Hajduk igrali derbi u svibnju, na tribine Maksimira došla su 14.372 gledatelja. Bio je to rekordni posjet prošle sezone, i to pri samom kraju. Sad bi odmah na početku sezone taj broj mogao biti premašen.

- Pozivamo sve Bad Blue Boyse. Nemamo što više čekati, vrijeme je da se krene u boj za narod svoj i pokažimo da smo prava navijačka skupina - to je samo jedan od postova koje su na Facebooku objavili navijači Dinama.

Radi se o onoj frakciji koja je protiv Zdravka Mamića. Objavili su i slike punog sjevera, uz poruke “Vrijeme je”. Očito BBB sprema veliki pohod na nedjeljni derbi u Maksimiru. Uostalom, neki od njih vatrometom u blizini Remetinca proslavili su odlazak braće Mamić u zatvor. Došli su na svoje nakon što je Zdravku i Zoranu određen istražni zatvor. Baš zbog toga i novonastale situacije oko Dinama, čini se, i spremaju povratak u Maksimir. Na sjeveru je prošle sezone bila manja skupina navijača, koji su bili naklonjeni aktualnom vodstvu kluba, BBB koji su bili protiv Mamića na utakmice na koje su dolazili, dolazili su na istok.

Torcida je posljednji derbi bojkotirala, na jugu se pojavilo samo 30-ak navijača, ali i oni najavljuju svoj veliki povratak u Maksimir.

- Dolazimo u velikom broju. Ne mogu još kazati koliko, to ipak ovisi i o raspoloženju navijača nakon četvrtka i utakmice protiv Sillamäe Kaleva - rekao je Damir Gruić, tajnik Torcide.

U nedjelju bi na derbi moglo doći i 20.000 gledatelja. Uz Torcidu, bit će tu oni koje nazivaju “mamićevcima” te “antimamićevci”. Opet bi se moglo navijati na tri strane, ne bi to bilo prvi put u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 222
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu