Obavijesti

Sport

Komentari 22

Najbolji igrač bilih: ‘No Balić - no party’ za navijače Hajduka

Najbolji igrač bilih: ‘No Balić - no party’ za navijače Hajduka
3

Zabio je Andrija Balić sjajan gol protiv Osijeka. On je najbolji igrač splitske momčadi u nastavku sezone i s njim 'bili' vjeruju i u pobjedu nad Dinamom na Maksimiru

VIDEO

U čast svog legendarnog kapetana, navijači Rome osmislili su slogan: 'No Totti - no party', a kada se Andrea Pirlo Torinom prošetao u majici s natpisom: 'No Pirlo - no party', taj je slogan među nogometašima dobio novu dimenziju. Danas je popularan i među navijačima Hajduka, i to u čast 'Hajdukovog Pirla': 'No Balić - no party'.

Mjesec dana Andrije Balića nije bilo na travnjaku zbog ozljede zgloba, no to nije ostavilo traga na njegovoj formi. Vratio se protiv Osijeka, nakon samo četiri minute zabio prekrasan gol i još jednom razveselio navijače.

Andrija Balić tek će u kolovozu postati punoljetan, još uvijek čeka vozačku dozvolu, ali i prvu seniorsku utakmicu u kojoj će zaigrati od prve do zadnje minute!? Do sada je ili ulazio s klupe ili su ga treneri izvodili prije kraja, no unatoč tome, njegova statistika je impresivna. U 14 odigranih utakmica i svega 40 minuta u prosjeku, uspio je zabiti šest golova i upisati dvije asistencije te se prometnuo u najkorisnijeg Hajdukovog igrača ovoga proljeća.

U mjesec dana, koliko je zbog ozljede Balić izbivao s travnjaka, na klupi Hajduka promijenili su se Poklepović, Vučević i Vukas, Hajduk je proživljavao veliku krizu, no s Balićem u momčadi, sve opet izgleda puno bolje. 'No Balić - no party'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Na treninzima se vidjelo da je to onaj stari Balić, pokazao je kvalitetu, zabio fantastičan gol i nadamo se da će i dalje pomagati momčadi - kazao je nakon Osijeka Hari Vukas, kojem je Balić posvetio gol.

- Svi volimo trenera Vukasa, dajemo sve od sebe za njega i za klub - kazao je nakon utakmice.

Hajduk je u ovoj sezoni nanizao seriju domaćih prvenstvenih utakmica, u kojima su doslovno kidali živce navijačima. Još od kolovoza prošle godine, i visoke pobjede nad Zadrom 6-0, niti jednu prvenstvenu utakmicu navijači Hajduka na Poljudu nisu mogli do kraja odgledati u miru. Svaki put bi se tresli do posljednjeg sučevog zvižduka, a bodove su znali gubiti i duboko u sudačkoj nadoknadi. A kad se Hajduk par kola prije kraja sezone još uvijek bori za Europu, kad tijekom cijele sezone strepi do zadnje minute za pobjedu na domaćem terenu, onda je malo razloga za veselje i optimizam. Andrija Balić i Nikola Vlašić jedni su od rijetkih razloga, zbog kojih se danas isplati kupiti ulaznicu i doći na Poljud.

Hajduk je pobjedom nad Osijekom po svemu sudeći osigurao treće mjesto i plasman u Europu, tako da mu do kraja sezone preostaje tek jedan cilj, pobijediti Dinamo i onemogućiti ih u namjeri osvajanja naslova bez poraza. Nakon Osijeka to su i navijači tražili od igrača Hajduka.

- Ako tako kažu navijači, onda tako mora i biti - nasmijao se Balić i dodao:

- Bit će teško, ali idemo gore dati sve od sebe. Bit će dobar teren, puno više naših navijača nego njihovih, tako da ćemo se osjećati kao kod kuće. Nadamo se pozitivnom rezultatu.

''No Balić - no party'', kažu navijači Hajduka, a s Balićem na terenu sve je moguće, pa i pobjeda nad Dinamom u Maksimiru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...