Obavijesti

Sport

Komentari 0

Najteži poraz Slavena Bilića: Tottenham 'razbio' West Ham

Najteži poraz Slavena Bilića: Tottenham 'razbio' West Ham
1

Nogometaši Tottenhama prvi put nakon tri godine pobijedili su West Ham na svom terenu, i to vrlo uvjerljivo. Golovima Kanea (2), Alderweirelda i Walkera slavili su 4-1

VIDEO

Bilo bi jako dobro pobijediti Tottenham da naši navijači mogu njihove zadirkivati na poslu. Ako izgubimo, neće im biti ugodno, rekao je uoči utakmice trener West Ham Uniteda Slaven Bilić.

Na žalost bivšeg hrvatskog izbornika i svih navijača "čekićara", West Ham je odigrao najlošiju utakmicu otkako je Splićanin preuzeo klub za kojega je nekada nastupao. Tottenham je u londonskom derbiju slavio na White Hart Laneu 4-1.

Četvrti je to poraz West Hama u ligaškoj sezoni, ujedno i najteži. Tomu ide u prilog i činjenica kako je Tottenham imao 12 udaraca u okvir gola "čekićara", najviše od svih momčadi protiv kojih je West Ham igrao ove sezone u Premiershipu.

U posljednje tri godine West Ham je na gostovanju kod Spursa ubilježio je dvije pobjede i remi. No ovaj put Bilićeva momčad jednostavno nije imala šanse. Upravo je na White Hart Laneu Bilić debitirao u Premiershipu kao igrač u siječnju 1996. i pobijedio. Sada odlazi pognute glave.

Najbolji igrač Tottenhama Harry Kane pogodio je za vodstvo Tottenhama u 23. minuti, a deset minuta poslije već je bilo 2-0 zahvaljujući golu Tobyja Alderweirelda. Kad je Kane u 50. minuti zabio svoj drugi i klupski treći gol na utakmici, bilo je jasno da se "čekićarima" sprema potop.

Kyle Walker sedam minuta prije kraja zabio je i četvrti gol u mreži Adriána, a gosti su u preostalom vremenu preko Manuela Lanzinija uspjeli tek ublažiti poraz i postići počasni gol za konačnih 4-1.

Bivši hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić igrao je u redovima poražene momčadi od 63. minute zamijenivši Andyja Carrolla.

Ova dva kluba i dalje su susjedi na ljestvici, ali Tottenham je sad učvrstio peto mjesto s tri boda više od West Hama. U sljedećem kolu Bilićeva momčad dočekuje West Bromwich Albion, dok Tottenhamu stiže Chelsea.

Premiership, 13. kolo:

  • Tottenham Hotspur - West Ham United 4-1 (Kane 23', 50', Alderweireld 33', Walker 83' / Lanzini 87')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu