Obavijesti

Sport

Komentari 52

Naletilić o propalom transferu De Gee: To je prava katastrofa

Naletilić o propalom transferu De Gee: To je prava katastrofa
1

I jedan i drugi igrač su htjeli otići, a sad moraju ostati. Već su se pomirili s time da odlaze, a sad se moraju vratiti u normalu, rekao nam je menadžer Marko Naletilić

VIDEO

David de Gea kupio je odijelo za predstavljanje u Realu, već je pripremio svečani govor. Real je rezervirao dvoranu, sve je bilo spremno za veliki transfer Španjolca. Kad ono - debakl. Transfer je propao, a u pitanju su minute. 

De Gea je potpisao za Real, ali klub ga nije stigao registrirati.

Španjolci tvrde da su im Englezi poslali dokumente samo sedam minuta prije isteka roka, Englezi se brane da je Real radio velike promjene u zadnji čas, ali da su poslali madridskom klubu gotov ugovor Keylora Navasa u 23:58. 

I prije je bilo ovakvih situacija, ali rijetko kada se ovo dogodilo velikanima kao što su Manchester i Real, Marko Naletilić

No Real nije stigao upisati transfer u sustav. Za komentar o ovom transfer-debaklu pitamo smo našeg najuglednijeg menadžera Marka Naletilića.

- Katastrofa je da se tako nešto može dogoditi velikanima kao što su Manchester United i Real Madrid. No pravila su stroga pa čak ni njima nisu mogli progledati kroz prste. Na takve stvari jako paze jer bi inače nastao kaos - rekao nam je Naletilić.

- Bilo je prije sličnih stvari, znali su zbog bizarnih razloga propadati transferi, ali u zadnje vrijeme je to rijetkost, pogotovo kad se radi o ovakvim velikanima. Bila je to čista administrativna pogreška i katastrofa jer su klubovi, a i igrači imali planove. I jedan i drugi igrač su htjeli otići, a sad moraju ostati. Već su si računali da su otišli i sad se teško vratiti u normalu - rekao je Marko Naletilić te dodao:

- Ovo je loše za klubove i za igrače, a ne bih bio ni u koži administratorima koji su ovo zabrljali. Vjerujem da se Realu i Manchesteru nešto slično neće ponoviti, a nisam siguran da će ovi koji su sad pogriješili tu pogrešku moći ispraviti.

De Gei zbog ove gluposti visi i Euro 2016.

Louis van Gaal rekao je da nije stavljao De Geu u momčad jer mu je ovaj jasno dao do znanja da ne želi braniti za Manchester United. Pitanje je, što sad? Ako De Gea i dalje ostane na klupi u Unitedi, teško da će ići na Euro.

- Šanse će mu biti jako male. Mora braniti ako želi na Europsko prvenstvo. No vidjet ćemo što će biti i hoće li braniti u Manchesteru. 

- Nije na meni da komentiram propali transfer, no ako će De Gea braniti, naravno da će biti u momčadi - rekao je španjolski izbornik Vicente del Bosque.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi