Obavijesti

Sport

Komentari 42

'Ne opterećujem se rekordima Dinama, ni ne spominjemo to'

'Ne opterećujem se rekordima Dinama, ni ne spominjemo to'
1

Mojim igračima ne treba dodatna motivacija. Derbi je utakmica kao i svaka druga, tri boda su u igri, rekao je prije derbija Vukas. Hajduk u subotu gostuje na Maksimiru

VIDEO

Ono što se nekada najavljivalo i iščekivalo mjesecima, u posljednje vrijeme poprimilo je obrise samo još jedne utakmice u nizu. Posljednji ovosezonski derbi, jedini pravi u Hrvatskoj, onaj između Dinama i Hajduka, na rasporedu je u subotu u 17 sati na Maksimiru. Čak ni trener 'bijelih' ne vidi ništa posebno u derbiju.

- Mojim igračima ne treba dodatna motivacija. Derbi je utakmica kao i svaka druga, tri boda su u igri - kaže Hari Vukas te nastavlja:

- Sve osim poraza za nas je pozitivan rezultat. Optimizam gradim na ovom što radim s dečkima na treningu. Nije bilo lako u ovom proteklom periodu, no u svaku utakmicu treba ući maksimalno.

Dinamo pred Hajdukom ima čak 35 bodova prednosti, a 'modri' trener svoje igrače drži 'našpanane' lovom na sezonu bez poraza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U svlačionici nismo kazali ni riječi o rušenju Dinama, nekakvi rekordi nas ne opterećuju, nećemo to ni spominjati - priča Vukas te nastavlja o jakim stranama 'modrih':

- Dinamo je posložen u svim strukturama, dosta troši na dovođenje igrača, a ima potencijale u mladim igračima, kao i mi u svojima.

Iako je na klupu postavljen kao privremeno rješenje, Vukas se sve češće spominje i u kontekstu iduće sezone.

- Ništa novog o tome nemam. Uporno ponavljam jedno to isto, ambiciju imam, a trenutno sam fokusiran samo na izvedbu na travnjaku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi