Obavijesti

Sport

Komentari 80

Neće Zagreb?! Onda će kamp reprezentacije graditi u Gorici

Neće Zagreb?! Onda će kamp reprezentacije graditi u Gorici
5

Ako se kamp ne bude gradio u Zagrebu, ozbiljan je kandidat Velika Gorica koja ima idealan prostor za ono što bi Savez želio. Grad Velika Gorica podržava kandidaturu

VIDEO

Mi smo lokacije za gradnju kampa ponudili i prije nego što su Svetice bile u igri, kaže nam Nenad Črnko, predsjednik drugoligaša Gorice.

Priča o gradnji kampa u Velikoj Gorici ponovno se aktualizirala ovih dana. Konačna odluka o tome hoće li se kamp graditi u Zagrebu bit će donijeta 26. ožujka, ali Goričani su ponovno pokrenuli pregovore s HNS-om.

- Imamo prostor od gotovo 200.000 kvadrata. Tu se može sagraditi hotel, bazeni, četiri-pet terena, a mi već radimo teren s umjetnom travom - dodaje predsjednik kluba iz Velike Gorice.

Važno je napomenuti da Grad Velika Gorica u potpunosti stoji iza ove kandidature i na sebe je spreman preuzeti sve obveze oko rješavanja dozvola za gradnju, komunalija i ostalih bitnih stvari kako bi gradnja mogla početi.

- Naš bi grad mogao biti idealan za kamp HNS-a. Odlično je prometno povezan, a tu je i blizina zračne luke - rekao je Črnko.

Još bi neki gradovi u Hrvatskoj htjeli da se gradi kod njih. Primjerice, to bi htio i Osijek.

- Moramo pričekati konačnu odluku čelnih ljudi Zagreba. Ipak je glavni grad još u igri. Ako Zagreb na kraju otpadne, Velika Gorica je ozbiljan kandidat - potvrdio nam je jučer izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

Uskoro će biti odlučeno, a Velika Gorica je spremna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 80

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom