Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Neka Maglica kvalitetu pokaže na terenu, a ne u novinama'

'Neka Maglica kvalitetu pokaže na terenu, a ne u novinama'
1

Moramo biti puno bolji, organiziraniji i konkretniji. Htjeli smo mi i protiv Osijeka, ali nije nam uspjelo, najavio je Burić utakmicu s Interom na Poljudu u subotu u 17 sati

VIDEO

Dvotjedna stanka brzo je prošla, već sutra Hajduka čeka ogled s Interom, u kojem moraju juriti pobjedu, kako bi prekinuli niz od dva poraza i zadržali priključak vrhu ljestvice.

- Nestrpljivo smo čekali naše reprezentativce, kako bi se optimalno pripremili za Inter. Moram prije svega čestitati Kaliniću na sjajnoj utakmici, Miloviću na debiju te mladim reprezentativcima Vlašiću i Tudoru - rekao je Damir Burić i dodao:

- Na žalost radili smo u maloj grupi, svega osam igrača bilo mi je na raspolaganju, bilo je puno ozlijeđenih... Polako nam se vraćaju Nižić, Pejić, Bašić... Osim Ohandze i Velazqueza, svi će biti u konkurenciji i nadam se da ćemo imati priliku složiti dobar sastav.

Dva poraza u nizu nije lako zaboraviti.

- Kroz razgovor s njima vidio sam da su samokritični, a to je dobar znak. Moramo biti puno bolji, organiziraniji i konkretniji. Htjeli smo mi i protiv Osijeka, ali nije nam uspjelo - kazao je pomirljivo Burić, premda je nakon Osijeka bio jako kritičan i oštar prema svojim igračima.

- Dogodile su se neke stvari koje nisu smjele, nismo ulazili u duele, kasnili smo, nismo ni pošteni prekršaj napravili, a to ne dopuštam. Nadam se da su igrači naučili lekciju.

Inter je u susretima s vodećim momčadima na ljestvici redovito igrao dobro i izvlačio bodove.

- Jako dobro su igrali protiv Rijeke, Dinama i Splita, no kao i nama dogodila su im se dva poraza. Moramo biti spremni i koncentrirani na svaki detalj, da odigramo dobru utakmicu i osvojimo sva tri boda. Opasni su, Nesterovski je najbolji strijelac lige...

Nesterovskog je želio dovesti i Hajduk, stoga je zanimljivo pitanje kako ga vidi Burić.

- Dobar je igrač, ima izvanredan osjećaj, dobro se postavlja, ima dobar postotak realizacije... Ali mi imamo naše napadače, zadovoljni smo s njima i to je sve što ću vam reći na tu temu - diplomatski je odgovorio trener Hajduka, premda ga ono što se događalo u proteklom tjednu demantira. 

Ohandza je ozlijeđen, Maglica ne igra i u medijima je izrazio svoje nezadovoljstvo...

- Maglica mora svoju kvalitetu pokazati na terenu, a ne preko novina. Protiv Osijeka je teren bio loš, pa smo u zadnjih 15 minuta gurnuli Milovića u napad. Tri puta je spustio loptu, ali nitko nije išao na nju. Igrač nema ništa od toga ako svoje nezadovoljstvo izražava putem medija, teren je jedina istina...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba