Obavijesti

Sport

Komentari 13

Nema kraja iznenađenjima u Francuskoj: Lille dobio Lyon

Nema kraja iznenađenjima u Francuskoj: Lille dobio Lyon
1

Nogometaši Lyona pružili su priliku PSG-u da pobjedom nad Monacom preuzmu čelo Ligue 1. Prvi put nakon pet godina izgubili su unatoč vodstvu na poluvremenu

VIDEO

Nakon što je u petak trećeplasirani Marseille neočekivano ispustio 2-0 protiv Caena i izgubio 2-3, puno bolje nije prošao ni vodeći Lyon. "Lavovi" su trebali potvrditi prvu poziciju na gostovanju kod Lillea, ali također su izgubili. Bilo je 2-1 za domaćine.

Gosti su odlično otvorili utakmicu i poveli već u trećoj minuti. Korner s lijeve strane izveo je Nabil Fekir, a Corentin Tolisso ostao nečuvan na desetak metara od gola i poentirao za 0-1.

Ipak, u samo četiri minute nastavka Lille je preokrenuo utakmicu. U 56. minuti Gueye je nakon gužve iz blizine izjednačio, a već u 60. bilo je 2-1. Marcos Lopes sve je napravio sam i zabio za veliki skalp domaćina.

Zanimljivo je da je to bio prvi prvenstveni poraz Lyona nakon vodstva na poluvremenu još od 2009., a tada ih je također svladao Lille.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na ljestvici Lyon vodi s 54 boda, dva boda i utakmicom više od PSG-a. Parižani u nedjelju od 21 sat gostuju kod Subašićeva Monaca. Treći je Marseille s 50 bodova, a Monaco četvrti s 43 boda i dvije utakmice manje od Lyona i Marseillea.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu