Obavijesti

Sport

Komentari 52

Nema opravdanja za neuspjeh, Dinamo nije bio bolji od 2005.

Dinamo dočekuje rumunjsku Astru u četvrtak u 19 sati, za početak nove sezone u grupnoj fazi Europske lige. Zoran Mamić očekuje prolaz pokraj Salzburga i Celtica

VIDEO

Otkako sam se vratio u Hrvatsku prije deset godina, ovo je najbolja momčad Dinama. Nema opravdanja za neuspjeh, skupina se mora proći i ja sam odgovoran za to, rekao je Zoran Mamić, trener Dinama, uoči početka natjecanja u skupini D Europske lige. 

Prvi je protivnik rumunjska Astra. Duje Čop obožava igrati protiv rumunjskih klubova, zabijao im je i u dresu Hajduka i u dresu Dinama, ali dan uoči utakmice bio je prilično tih na druženju s novinarima. 

- Imat ćemo problema ako Čop bude ovako tih. Neće biti u sastavu ako se ne uozbilji - reagirao je Mamić. 

- Ne volim kad su igrači tako tihi. Ali inače, u posljednje vrijeme osjećam pozitivni naboj, toliko se dobro radi na treninzima da bih možda trebao kao Ćiro malo zagalamiti ili nešto napraviti da razbijem i tu monotoniju.

- Šefe, napravit ćemo mi neku p**dariju - predložio je Čop metodu razbijanja monotonije. 

Problem Maksimira

- Siguran sam da ćemo pobijediti, jako dobro smo izanalizirali Astru. Bod me ne zanima, želim pobjedu i uvjeren sam da ćemo do nje doći - rekao je trener Dinama u ozbiljnijem tonu. 

Dinamo je bolji u gostima nego kod kuće kad je Europa u pitanju, čega je i Mamić svjestan.

- Imamo problem Maksimira. Ni atmosfera na tribinama, a ni stadion općenito nisu onakvi kakvi bi trebali biti, kakve Dinamo zaslužuje. 

I dok je Niko Kovač nedavno objasnio da reprezentacija loše igra zato jer ne trči dovoljno, Dinamo brojke i statistike vezane uz kretanje igrača ne zanimaju. 

- Ne bavim se tim, trka mi nije prioritet. Pa u Ligi prvaka smo bili dominantni u trkačkom segmentu, a svejedno smo sve utakmice gubili - zaključio je Zoran Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao